Συγκλονισμένος είναι ο Ηλίας Ψινάκης με την απώλεια του Τόλη Βοσκόπουλου, κι έτσι θέλησε να τον τιμήσει αναρτώντας εικόνες στο Instagram, ενώ παράλληλα έκανε μια αποκάλυψη.

Ο Ηλίας Ψινάκης σκιαγράφησε την προσωπικότητα του τραγουδιστή, και μεταξύ άλλων ανέφερε τι ήταν αυτό που του είχε εκμυστηρευτεί ο αείμνηστος τραγουδιστής.

«Καλό ταξίδι Τόλη μου. Σ’ ευχαριστώ για όσα περάσαμε μαζί τόσες δεκαετίες. Ήσουν πάντα ένας gentleman, ειλικρινής, γενναιόδωρος, μάγκας και πολύ καλός μου φίλος! Ένα βράδυ στις καμπάνες όταν ήμασταν νέοι είχαμε πει γελώντας «Όποιος πεθάνει πρώτος απ’ τους δυο μας, ο άλλος θα έρθει με άσπρα στην κηδεία». Η φωτογραφία είναι από τον Αύγουστο του 1996 στήν Κέρκυρα στο γάμο του @tolis_voskopoulos και της @angela_gerekou που είχα πάει με τον @sakisrouvas».

Ο Τόλης Βοσκόπουλος βύθισε σε θλίψη τον κόσμο με την απώλειά του. Ο τραγουδιστής έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 81 χρόνων από ανακοπή καρδιάς αφήνοντας πίσω του σημαντικό καλλιτεχνικό έργο, το οποίο θα γνωρίσουν κι οι επόμενες γενιές, καθώς τα τραγούδια του αλλά και οι ταινίες του θα συνεχίσουν να πρωταγωνιστούν!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΛΗΣ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ