Σύμφωνα με τον James Cameron, ο αγαπημένος «Jack» από τον Τιτανικό, πέρασε κυριολεκτικά από 40 κύματα για να πάρει τον ρόλο.

Ο βραβευμένος με όσκαρ σκηνοθέτης, παραχώρησε μία συνέντευξη στο GQ magazine, και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην περίοδο των auditions για τον Τιτανικό. Μάλιστα, ανέφερε ότι στην αρχή, ο Di Caprio αρνήθηκε να διαβάσει τα λόγια του σε κάποια πρόβα με την Kate Winslet. «Ο Di Caprio είχε αρνηθεί να πει κάποια λόγια και να κάνει πρόβα. Τότε του είπα: “Θα τη διαβάσεις αλλιώς δε θα πάρεις τον ρόλο”».

Ο James Cameron, μίλησε επίσης για ένα περιστατικό που του έχει μείνει αξέχαστο: «Είχα ένα μίτινγκ με τον Leonardo και τον περίμενα. Τότε συνειδητοποίησα ότι δίπλα μου στέκονται δεκάδες γυναίκες που περίμεναν απλά να τον δουν. Ήταν υστερία!».

Ο Leonardo Di Caprio τους ενθουσίασε όλους από την πρώτη στιγμή, αλλά στην αρχή της γνωριμίας ήταν λίγο οξύθυμος. Εκείνη την περίοδο η Kate Winslet είχε επιλεχθεί ήδη για τον ρόλο της Rose.

Cameron

«Γύρισε μετά από λίγες μέρες και εγω είχα στήσει την κάμερα για να κάνουμε μία πρόβα. Εκείνος νόμιζε ότι ήταν ένα ακόμα μίτινγκ για να γνωρίσει την Kate. Δεν ήξερε ότι τον περίμενε πρόβα. Οπότε, είπα “Εντάξει, θα πάμε στο δίπλα δωμάτιο και θα πεις ορισμένα λόγια που θα βιντεοσκοπήσουμε” και τότε εκίνος απάντησε “Όχι δε θα διαβάσω”, τότε γύρισα, του έσφηξα το χέρι και του είπα “Okay! Ευχαριστώ που ήρθες, καλή συνέχεια!”» είπε ο James Cameron.

Μετά από αυτό το περιστατικό, ο Cameron αποκάλυψε ότι απάντησε στον Di Caprio: «Ετοιμάζω μία τεράστια ταινία που θα μου πάρει δύο χρόνια, οπότε δε θα τη διακινδυνέψω επειδή εσύ βαριέσαι να διαβάσεις. Οπότε ή θα το διαβάσεις ή δε θα πάρεις τον ρόλο».

Τότε ο Di Caprio αποφάσισε να ξεπεράσει τον εαυτό του και να διαβάσει ορισμένες γραμμές για το ρόλο. «Okay αυτός είναι ο Jack» παραδέχτηκε ο James Cameron ότι είπε τότε.

Και όπως φαίνεται, η επιλογή αυτή ήταν η πιο σωστή, αφού η χημεία του Di Caprio και της Kate Winslet είναι αληθινή και κρατάει μέχρι σήμερα ως μία πολύ δυνατή φιλία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ ΝΤΙ ΚΑΠΡΙΟ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ