Η Κένταλ και η Κάιλι Τζένερ ακολούθησαν τα βήματα των μεγαλύτερων αδερφών τους Κόρτνεϊ και Κιμ Καρντάσιαν και τσακώθηκαν στο τελευταίο επεισόδιο του ριάλιτι «Keeping Up With The Kardashians».

 

Η απάντηση της Κάιλι την Κένταλ μετά τον τσακωμό τους ήρθε μέσα από μία ανάρτηση στο Instagram στην οποία έλεγε ότι «Δεν είμαι αυταρχική, είμαι το αφεντικό».

https://www.instagram.com/p/CGInWZ0H8sf/?utm_source=ig_web_copy_link

Ο καυγάς ξεκίνησε νωρίτερα το ίδιο βράδυ όταν η Κάιλι φόρεσε ένα σύνολο που η Κόρτνεϊ είχε αφήσει την Κένταλ να δανειστεί. «Η Κάιλι μπαίνει σε ένα δωμάτιο και όλοι υποκλίνονται στην Κάιλι και την αφήνουν να φορέσει ό, τι θέλει» είπε η Κένταλ. Η Κάιλι αργότερα παραδέχεται στη μητέρα της Κρις και τον φίλο της Κόρεϊ Γκαμπλ ότι «έκλεψε το σύνολο της Κένταλ». «Ω, λες και το αξίζεις περισσότερο;» τη ρώτησε η Κάιλι.

Oι Kάιλι και Κένταλ Τζένερ αποκάλυψαν το πρώτο makeup look της συλλογής τους

Η Κένταλ είπε ότι η Κάιλι «κατέστρεψε τη βραδιά της» και όταν η Κάιλι είπε στον οδηγό να μην γυρίσει την Κένταλ σπίτι της, οι δύο αδερφές πιάστηκαν στα χέρια.

 

Η Κένταλ κατέληξε τελικά στο ίδιο αυτοκίνητο με τη μητέρα και τις αδελφές της κλαίγοντας και δηλώνοντας ότι δεν θα ξαναμιλήσει ποτέ στην αδερφή της.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ