Ο δημοφιλής τραγουδιστής Κωνσταντίνος Αργυρός είναι από εκείνους που φροντίζουν για την ευεξία τους και την φυσική τους κατάσταση, καθώς γυμνάζεται συστηματικά και προσέχει το διατροφολόγιό του.

Δεν σταμάτησε να γυμνάζεται ούτε κατά τη διάρκεια της καραντίνας, καθώς ο φωτογραφικός μας φακός τον είχε απαθανατίσει αρκετές φορές να επιδίδεται σε workout days! Ωστόσο, μέσα από τo instagram του, ο τραγουδιστής του “Τίποτα εσύ” έδειξε στους followers του τη νέα του εμμονή.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κοινοποίησε ένα μικρό βίντεο όπου εξασκείται στο box. Φορώντας τα ειδικά γάντια, το jockey του και τις φόρμες του έβαλε τους followers του μέσα στην προπόνησή του. Μάλιστα, απ’ ότι φαίνεται το εν λόγω sport του ταιριάζει, καθώς το αποτέλεσμα φαίνεται στα χέρια του.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός εξομολογήθηκε πρόσφατα ότι επιθυμεί τη δημιουργία οικογένειας. Συγκεκριμένα δήλωσε μεταξύ άλλων: «Θέλω να κάνω οικογένεια, με φαντάζομαι ήδη μπαμπά. Μου έχει ξεκινήσει το πατρικό ένστικτο από τα 25 μου».

Εκτός, λοιπόν, από τη μουσική, την οποία αγαπά και μάλιστα το πιάνο να κυριαρχεί στο σπίτι του, η γυμναστική αποτελεί μια ακόμα αγάπη του ερμηνευτή. Με τον τρόπο του, παράλληλα, δίνει κίνητρο στους followers του να υιοθετήσουν το healthy lifestyle και να ξεκινήσουν να αθλούνται σε περίπτωση που δεν το κάνουν ήδη!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΡΓΥΡΟΣ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ