Στο Κολωνάκι και στον Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου βρέθηκε ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, με τον γιο του Δήμο και την κόρη του, Δανάη.

Ο Δήμαρχος έδωσε το «παρών» στη Λειτουργία και ο γιος του, τον οποίο έχει αποκτήσει με τη Σία Κοσιώνη, κέρδισε τους πάντες. Η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Γιώργος Κατρούγκαλος πλησίασαν τον μικρό και συνομίλησαν μαζί του, με τον πατέρα του να δείχνει χαρούμενος.

Ο Κώστας Μπακογιάννης έχει μεγάλη αδυναμία στα παιδιά του. Η Σία Κοσιώνη πριν λίγο διάστημα είχε αναφερθεί στον γάμο τους, δηλώνοντας: «Διακριτικά είμαστε μαζί αλλά δεν χρειάζεται να προβάλλουμε την προσωπική μας ζωή. Ο καθένας τη δουλειά του, ο καθένας το πιάτο του. Εσύ κάνει αυτό κι εγώ κάνω αυτό».

Κώστας Μπακογιάννης

Για την κόρη του, Δανάη, ο Κώστας Μπακογιάννης έχει αναφέρει: «Συνέχισε να μας κάνεις υπερήφανους!».

«Όσο χρόνο και να βρίσκεις ποτέ δεν αισθάνεσαι ότι ο χρόνος είναι αρκετός. Είναι η σκληρή αλήθεια. Εγώ έχω και πολλές ηλικίες. Από 15 που είναι ο μεγαλύτερος μέχρι 5. Κάθε παιδί θέλει κάτι διαφορετικό. Για μένα είναι πάρα πολύ σημαντικό να ξέρω πού είναι τα παιδιά μου ανά πάσα στιγμή, να ξέρω τι κάνουν, να αισθάνονται όχι μόνο την άδολη αγάπη του γονιού αλλά και την τυφλή εμπιστοσύνη που τους έχω, κι είναι πάρα πολύ σημαντικό να είναι ποιοτικός ο χρόνος που μοιραζόμαστε. Δεν θα απαντήσω τίποτα δημοσίως για τον 15χρονο γιο μου», είχε δηλώσει ο Δήμαρχος Αθηναίων σε συνέντευξή του.

Ο Κώστας Μπακογιάννης, μάλιστα, έκανε και σχετική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, και έγραψε: «Το Άγιο Πνεύμα των Θεοφανείων ας συνοδεύσει κάθε βήμα της ζωής μας. Πολλές ευχές για υγεία και δύναμη. Και ό,τι μας πήρε το 2022, να μας το δώσει το 2023. Χρόνια πολλά και καλά».

Η Όλγα Κεφαλογιάννη
Ο Γιώργος Κατρούγκαλος
Με τα παιδιά του

Η ανάρτηση του Κώστα Μπακογιάννη

photos: Ndp

Κώστας Μπακογιάννης: Το πρόβλημα υγείας της μητέρας του, η ζωή με τη Σία Κοσιώνη και το κυνηγητό των φωτογράφων

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ, , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ