Ο Κώστας Σόμμερ και η Βαλεντίνη Παπαδάκη έγιναν ξανά γονείς και η κορούλα τους ήρθε στη ζωή. Ο ηθοποιός μοιράστηκε μάλιστα φωτογραφία να την κρατά στην αγκαλιά του και έτσι ο γιος τους Ιάσονας απέκτησε αδερφάκι.

«Ανυπομονώ να έρθει το κοριτσάκι μας. Είναι δώρο Θεού να έχει ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι, να ζεις και τους δύο κόσμους. Σαφώς και υπάρχει το άγχος του να μπορέσουμε να προσφέρουμε στην οικογένειά μας αυτά που έχουμε στο μυαλό μας. Ευτυχώς, η Βαλεντίνη έχει μια εύκολη εγκυμοσύνη, αλλά έχουμε και ένα εύκολο πρώτο παιδί γιατί, αν το πρώτο είναι εύκολο, προχωράς ομαλά στο δεύτερο», είχε αναφέρει ο ηθοποιός στο περιοδικό HELLO!

Στην ίδια συνέντευξη η Βαλεντίνη Παπαδάκη ανέφερε:  «Η πρώτη εγκυμοσύνη μού φάνηκε ατελείωτη γιατί γέννησα 42 μηνών. Εξετάζαμε τα πάντα εξονυχιστικά, ενώ πλέον είμαστε εξοικειωμένοι. Έχω φτάσει στον έβδομο μήνα και δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει. Επιπλέον, είναι πιο εύκολη επειδή δεν έχω πάρει τα κιλά που είχα στην πρώτη εγκυμοσύνη και, παράλληλα, τώρα έχουμε τις δουλειές και την καθημερινότητά μας».

«Καλωσήρθες στον κόσμο, στην οικογένειά μας, θησαυρέ μου. Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψω το συναίσθημα να σε κρατάω για πρώτη φορά», έγραψε ο Κώστας Σόμμερ ο οποίος μάλιστα εντάσσεται στη σειρά του ΣΚΑΪ «Άγρια Γη».

Κώστας Σόμμερ

Η Βαλεντίνη Παπαδάκη με την κόρη της

Κώστας Σόμμερ & Βαλεντίνη Παπαδάκη: Βάφτισαν τον γιο τους – Το παραμυθένιο φόρεμα της μαμάς

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ