Ο Κώστας Σόμμερ και η Βαλεντίνη Παπαδάκη θα γίνουν ξανά γονείς και ο 10 μηνών γιος τους, Ιάσονας, θα υποδεχτεί το αδερφάκι του όπως δήλωσε ο ηθοποιός και επιχειρηματίας μιλώντας στο Hello.gr. Η χαρά του μεγάλη και η προσμονή του ακόμα μεγαλύτερη, ενώ εκείνος και η σύζυγός τους μας αποκάλυψαν ότι περιμένουν ένα κοριτσάκι κι ότι η Βαλεντίνη διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

«Έχουμε μια πολύ μεγάλη τύχη και ευλογία με τον γιο μας, Ιάσονα, ο οποίος μας έχει δέσει πολύ και μας έχει προσφέρει τεράστια χαρά. Μας έκανε να νιώσουμε τι σημαίνει οικογένεια, γιατί αν δεν το ζήσεις δεν το καταλαβαίνεις. Eπιθυμούσαμε να αποκτήσουμε ακόμα ένα παιδί, αν και συνέβη νωρίτερα απ’ ότι θέλαμε. Ήμουν στο μαγαζί της γυναίκας μου, “Valentine&Co”, και μού λέει “να σου πω κάτι: κοίτα αυτό” και μου βγάζει το τεστ. Της λέω “όντως;”. Έχω γίνει πολύ συναισθηματικός με αυτό το κομμάτι, από την πρώτη εγκυμοσύνη κιόλας. Έχω γίνει πιο ευαίσθητος και με πήραν τα ζουμιά για να είμαι ειλικρινής. Συγκινήθηκα πολύ», δήλωσε ο Κώστας Σόμμερ.

Σόμμερ

«Το χαιρόμαστε πάρα πολύ και περιμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία το δεύτερο παιδάκι μας. Δεν είναι εύκολο για μια γυναίκα να είναι σχεδόν δύο χρόνια σερί έγκυος. Ήθελε το καλοκαίρι αυτό να το ζήσει πιο ξέγνοιαστα. Αλλά η ζωή είναι απρόβλεπτη και αυτά είναι χαρούμεν νέα. Διανύει τον πέμπτο μήνα και περιμένουμε κοριτσάκι!», εξομολογήθηκε ο ηθοποιός.

Στη συνέχεια, ο Κώστας Σόμμερ μας είπε πώς θα το μεταφέρουν στον Ιάσονα: «Θέλει μεγάλη προσπάθεια και κάποιου είδους προετοιμασία ώστε να μη νιώσει παραμελιμένος ο Ιάσονας. Η Βαλεντίνη θα αφοσιωθεί λίγο παραπάνω στο βρέφος, οπότε θέλει ένα φιλτράρισμα ώστε να μη νομίζει ο Ιάσονας ότι η Βαλεντίνη τον έχει βάλει σε δεύτερη μοίρα. Θα συμβάλλω πολύ. Ασχολούμαι ήδη με τον Ιάσονα σε μεγάλο βαθμό και βοηθά. Θα του μεταφέρουμε την αίσθηση ότι είμαστε μια ομάδα».

Αλήθεια, πώς αντέδρασαν τα φιλικά και οικογενειακά του πρόσωπα όταν τους το ανακοίνωσε ότι περιμένουν το δεύτερο παιδί τους; «Με ρωτούσαν αν έχουμε τηλεόραση (Γέλια).»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΚΩΣΤΑΣ ΣΟΜΜΕΡ, , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ