Ο Κωστής Μαραβέγιας φιλοξενήθηκε στην εκπομπή “Αυτός και ο Άλλος” και δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στον γάμο του με την Τόνια Σωτηροπούλου.

Ο τραγουδιστής έκανε μάλιστα και κάποιες αποκαλύψεις, όσον αφορά στο μέρος που επέλεξαν να παντρευτούν, ενώ η τοποθέτησή του για τη στιγμή τους ήταν ειλικρινής και ανθρώπινη.

«Δεν ήταν κάτι σχεδιασμένο πάρα πολύ καιρό . Ήταν ουσιαστικά ένα τριήμερο όπως αυτά που έχουμε κάνει στην Ύδρα. Στο ίδιο μέρος που μέναμε και αγαπήσαμε, παντρευτήκαμε. Πολύ σύντομα το αποφασίσαμε. Παραδοσιακή πρόταση γάμου έγινε. Δεν μπορώ να πω λεπτομέρειες, γιατί θα κάνετε το ίδιο και δεν θέλω. Ήταν με ένα τραγούδι που μας συνδέει, με πολύ χιούμορ. Το νυφικό δεν το είδα πριν από τον γάμο. Δεν θέλω να πω περισσότερα γιατί είμαι ευσυγκίνητος. Ήταν μια στιγμή γεμάτη αγάπη και σηματοδοτεί μια νέα εποχή. Αυτό που είναι συγκινητικό είναι ότι αισθάνεσαι όπως την πρώτη φορά που βγήκες με τον άνθρωπό σου».

Στη συνέχεια, ο Κωστής Μαραβέγιας συμπλήρωσε: «Όταν την είδα πρώτη φορά νύφη, αισθάνθηκα σαν την πρώτη φορά που βγήκα μαζί της. Είναι η ίδια εικόνα. Είναι όλο πιο περιποιημένο, πιο φαντασμαγορικό, αλλά η ουσία είναι ακριβώς η ίδια. Είναι η συνάντηση, που είναι η απόλυτη ευτυχία των ανθρώπων. Είναι αλήθεια ότι ήταν η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου. Και είναι πολύ ευχάριστο γιατί ήταν μια προσωπική στιγμή».

Τι απάντησε όμως για το ενδεχόμενο θρησκευτικού γάμου; «Ένας γάμος φτάνει. Αν πας για δεύτερο ρισκάρεις να γίνει κάτι διαφορετικό. Γενικότερα καλό είναι να παντρεύεσαι μια φορά».

Για το πρώτο μήνυμα που του έστειλε η Τόνια Σωτηροπούλου δήλωσε: «Όταν το είδα είπε “Υπάρχει Θεός”. Δεν είμαι ο τύπος που θα κάνω το πρώτο βήμα. Μου έστειλε και μου είπε αν ήμασταν στην ίδια πτήση γιατί άκουσε να χτυπάει ένα κινητό με το “Που να βρω μια να σου μοιάζει”».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΚΩΣΤΗΣ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑΣ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ