Στο “Πρωινό” βρέθηκε ως καλεσμένος ο Κρατερός Κατσούλης, ο οποίος εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για τα δημοσιεύματα και την επιμονή των media στο διαζύγιό του με την Κατερίνα Καραβάτου.

Ο ηθοποιός και παρουσιαστής, αφού ξεκαθάρισε ότι έχει ολοκληρώσει τον κύκλο του σε εκπομπές πρωινής ζώνης, διευκρίνισε τη θέση του για το διαζύγιό του και την προβολή του στα μέσα ενημέρωσης.

Κρατερός Κατσούλης

«Πάντα με ενοχλούσε η οποιαδήποτε ενασχόληση με κάτι που είναι προσωπικό, διότι θεωρώ ότι δεν είναι χρήσιμο. Τόσα χρόνια έλεγα πως δεν έχει σημασία και ενδιαφέρον η προσωπική μου ζωή. Δεν ήμασταν το βασιλικό ζεύγος. Ήμασταν ένα ζευγάρι κανονικό όπως όλα τα ζευγάρια του κόσμου. Συζητάμε κάτι που έγινε τόσους μήνες πριν. Έχω μιλήσει άπειρες φορές γι’ αυτό το πράγμα. Ακόμα και τώρα συζητάμε αυτό το κομμάτι σαν να είναι κάτι που αφορά, τελικά ποιον;», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κρατερός Κατσούλης.

Οι δυο τους χώρισαν έπειτα από 10 χρόνια γάμου, ενώ έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, την Αέλια και τον Αρίωνα. Μάλιστα, είχαν εκδώσει ανακοίνωση γνωστοποιώντας την απόφασή τους να ολοκληρώσουν τον κύκλο τους ως ζευγάρι.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΚΡΑΤΕΡΟΣ ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ