Ο Κριστιάνο Ρονάλντο βίωσε τον περασμένο Απρίλιο την αναπάνεχη απώλεια του γιου του, ενώ η Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ έφερε κανονικά στον κόσμο τη δίδυμη αδερφή του, αλλά ο γιος τους δεν τα κατάφερε. Ο Ρονάλντο και η Ροντρίγκεζ αποκάλυψαν τον Οκτώβριο του 2021 ότι περίμεναν δίδυμα μωρά με μια τρυφερή φωτογραφία όπου χαμογελούσαν και έδειχνα το υπερηχογράφημα.

Τα υπόλοιπα παιδιά του ζευγαριού έκαναν, λοιπόν, ερωτήσεις για τον αδερφό τους και ο διάσημος ποδοσφαιριστής τούς έδωσε απαντήσεις. «Τα παιδιά αρχίζουν να λένε “πού είναι το άλλο μωρό, πού είναι το άλλο μωρό; Μαμά, πού είναι το άλλο μωρό;”» δηλώνει ο Ρονάλντο στον Πιρς Μόργκαν και στη συνέντευξη στο TalkTV απόσπασμα της οποίας φιλοξενεί η Sun.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο εξομολογήθηκε: «Ήταν ίσως η χειρότερη στιγμή που πέρασα στη ζωή μου, από τότε που πέθανε ο πατέρας μου. Όταν κάνεις παιδί, περιμένεις ότι όλα θα είναι φυσιολογικά, και έχεις αυτό το πρόβλημα, είναι δύσκολο. Εγώ και η Τζορτζίνα περάσαμε αρκετά δύσκολες στιγμές γιατί δεν καταλαβαίνουμε γιατί μας συνέβη. Ήταν πολύ δύσκολο να καταλάβουμε τι συμβαίνει σε εκείνη την περίοδο της ζωής μας».

Κριστιάνο Ρονάλντο

«Είπα ας είμαστε ειλικρινείς με τα παιδιά. Ας πούμε ότι ο Angel, που είναι το όνομά του, πηγαίνει στον Παράδεισο», εξομολογήθηκε ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο ποδοσφαιριστής μάλιστα δήλωσε ότι τώρα αρχίζουν να καταλαβαίνουν τα υπόλοιπα παιδιά του πως ο αδερφός τους πέθανε.

«Λένε “μπαμπά, το έκανα αυτό για τον Angel” και δείχνουν προς τον ουρανό», αποκάλυψε ο ποδοσφαιριστής. «Δεν πρόκειται να πω ψέματα στα παιδιά μου, λέω την αλήθεια, που ήταν μια δύσκολη διαδικασία».

«Κατά κάποιο τρόπο, έγινα περισσότερο πατέρας, πιο φιλικός μαζί τους. Ήρθαν πιο κοντά με τον μπαμπά τους, και εγώ με την Τζορτζίνα. Νιώθω περισσότερη αγάπη για εκείνη και για τα παιδιά μου και αρχίζω να βλέπω τη ζωή με διαφορετική οπτική», σημείωσε ο Ρονάλντο.

«Περάσαμε τις δύσκολες στιγμές αλλά είπαμε ότι έχουμε παιδιά, έχουμε ένα παιδί που γεννήθηκε, τη Μπέλα που πρέπει να είμαστε κι εμείς ευτυχισμένοιΕίχαμε τουλάχιστον την Μπέλα. Ένα πέθανε και ένα επέζησε, αλλά ήταν και είναι δύσκολο να το εξηγήσω», ανέφερε ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Κριστιάνο Ρονάλντο-Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ: Φωτογραφίζονται με την νεογέννητη κορούλα τους μετά την τραγική απώλεια του γιου τους

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ