Στις 16 Οκτωβρίου 2021 ο Λάκης Γαβαλάς πρόκειται να κυκλοφορήσει την αυτοβιογραφία του από τις εκδόσεις “Άγκυρα” και ο δημοφιλής σχεδιαστής μόδας μίλησε στο hello.gr για την απόφαση αυτή αλλά και για το γιατί επέλεξε να το κυκλοφορήσει στα 70 του χρόνια.

Η ιδέα για την έκδοση του βιβλίου προέκυψε κατά τη διάρκεια μιας φιλικής συνάντησης μεταξύ των εκδοτριών, του εκδοτικού οίκου “Άγκυρα” και της ιδρύτριας του ηλεκτρονικού περιοδικού “Happy life magazine”, Aριστέας Δερβένη,  που διατηρεί εδώ και χρόνια φιλική σχέση με τον γνωστό επιχειρηματία που πίστευε πάντα ότι η διαδρομή του είναι μάθημα αισιοδοξίας για τη ζωή, ενώ την επιμέλεια έχει αναλάβει η δημοσιογράφος και εκδότρια περιοδικών Μαρία Βόλλη, η οποία είναι τα τελευταία χρόνια και αρχισυντάκτρια του “Happy life magazine”.

Λάκης Γαβαλάς

«Είπα ότι έχω μια σπουδαία και εκπληκτική ζωή, με τα πάνω της και τα κάτω της, και θεωρώ ότι είναι καλό να παροτρύνω τον κόσμο να είναι αισιόδοξος, κι αν κάτι του συμβαίνει που τον “κατεβάζει” μπορεί να αποδείξει ότι είναι ικανός να ξαναβρεθεί στο ποθητό σημείο στο οποίο θέλει τη ζωή του» ανέφερε ο Λάκης Γαβαλάς στο hello.gr.

Παράλληλα, ο δημοφιλής επιχειρηματίας και fashion designer μίλησε για το feedback που έχει λάβει από τον κόσμο και εξήγησε γιατί το κυκλοφορεί σε αυτήν την χρονική περίοδο.

«Ο κόσμος μου έστειλε απίστευτες αντιδράσεις και θέλουν το βιβλίο τώρα. Αν είχε κυκλοφορήσει θα ήταν ήδη best seller. Πολύς κόσμος με ρωτούσε πάντοτε γιατί δεν κάνω τη ζωή μου βιβλίο. Το ετοίμαζα πολύ καιρό, γιατί θέλω να είναι σωστά μελετημένο. Η Μαρία Βόλλη ανέσκαψε, λοιπόν, και βρήκε πάρα πολλά στοιχεία που κι εγώ είχα ξεχάσει. Έχω 50 χρόνια πορείας, κι έτσι με τη δική μου αφήγηση δημιουργήσαμε αυτό το βιβλίο, το οποίο δεν είναι καθόλου απλό, αλλά σύνθετο. Είναι ένα βιβλίο ενός ανθρώπου που αποτελεί και μαέστρο και ορχήστρα και backstage και glamour και φτώχεια σαν ρόλος. Περίμενα τα 70 μου, καθώς το 7 είναι ένας ωραίος αριθμός και θεωρώ ότι μου φέρνει και γούρι».

Λάκης Γαβαλάς

Ο Λάκης Γαβαλάς αποτελεί μια πληθωρική προσωπικότητα με μακρά διαδρομή και έντονη παρουσία στον χώρο της μόδας και στις σελίδες της αυτοβιογραφίας του μιλάει για όλα: τα παιδικά του χρόνια, το καλλιτεχνικό του ξεκίνημα ως χορευτή στα νεανικά του χρόνια, τη διαδρομή του στον χώρο της μόδας ως επιχειρηματία και δημιουργού, τις συναντήσεις του με διάσημες προσωπικότητες, τη δύσκολη περίοδο του εγκλεισμού του στη φυλακή και τέλος την επανεκκίνησή του στο σήμερα σε όλα τα πεδία ζωής. Μέσα από τις γραμμές του βιβλίου εκφράζεται ξεκάθαρα η στάση του απέναντι στη ζωή.
 
Ο Λάκης Γαβαλάς, μπορούμε να πούμε, είναι η ενσάρκωση του θάρρους και της εσωτερικής δύναμης 
προσπαθώντας να αντιδράσει θετικά σε κάθε δοκιμασία.

 
To βιβλίο περιέχει φωτογραφικό υλικό, ενώ η φωτογραφία του εξωφύλλου είναι του Στέφανου Σάμιου.

Λάκης Γαβαλάς


 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ