Ο Λάκης Γαβαλάς φωτογραφήθηκε για το περιοδικό Nitro και μίλησε στη Μελίνα Κάππη σε μία συνέντευξη που τη διαβάζεις απνευστί.

Εσύ που έχεις συναναστραφεί με τόσες γυναίκες, θεωρείς ότι οι άντρες είναι συναισθηματικά πιο ευάλωτοι;

Ανάλογα την κατηγορία των αντρών, όπως και των γυναικών. Δεν μου αρέσει η υπερβολική αυτοπεποίθηση στις γυναίκες, χωρίς να εννοώ ότι πρέπει να είναι υποταγμένες στους άντρες και νοικοκυρές όπως παλιά, αλλά ούτε θεωρώ ότι πρέπει να είναι αυτάρκεις. Δεν μου αρέσει η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, δεν θεωρώ ότι είναι δουλειά για μία γυναίκα ούτε μου αρέσει να οδηγεί φορτηγό χωρίς αυτό να σημαίνει ότι πρέπει να περνάει όλη της την ημέρα κάνοντας νύχια και μαλλιά. Η ιδιαίτερη ευαισθησία του άντρα όμως είναι πιο αυξημένη από την ιδιαίτερη ευαισθησία της γυναίκας.

Ποια ήταν η στιγμή που ενηλικιώθηκες;

Στα 13 μου, όταν με έδιωχναν από την γαλλική σχολή γιατί φορούσα κανένα περίεργο ρούχο. Περνούσα από την οδό Νοταρά που ήταν όλες οι πόρνες και όλες ήταν φίλες μου. Εκεί κατάλαβα ότι ενηλικιώθηκα γιατί πολλές φορές φούσκωνε το παντελόνι μου.

Ερωτεύεσαι;

Εχω αφοσιωθεί, όπως κάνουν οι ερωτευμένοι, σε μία φίλη μου και με έχει ερωτευτεί άντρας που δυστυχώς δεν μπορούσα να του ανταποδώσω. Αυτό που ήταν να ανταποδώσω σε εκείνον το έκανα στην φίλη μου. Πήγαινα στην φίλη μου λουλούδια και όχι σε εκείνον. Η αίσθηση του έρωτα είναι έτσι, ερωτεύομαι βέβαια και πράγματα, γιατί τα βάζω σε μία καίρια θέση, τα προσέχω, κάνω σκηνικά στο μυαλό μου, αλλιώς θα είχα τρελαθεί έτσι όπως είναι η κοινωνία.

Τι σε ενοχλεί περισσότερο σε όσα συμβαίνουν;

Αυτό που νομίζουμε ότι έχει αρχίσει ο κόσμος να είναι, αυτό ήταν πάντα. Για παράδειγμα, το bullying στο σχολείο υπήρχε πάντα. Εγώ το ξεπέρασα γιατί όταν μου έλεγαν «πως είσαι έτσι;», έπρεπε να το πουν γιατί το είχα προκαλέσει εγώ. Πάντα υπήρχαν αυτά. Αυτές είναι λέξεις για να κάνουν θέματα στις πρωινές εκπομπές. Για εμένα diversity ήταν ο Mick Jagger και η Twiggy του τότε, δεν είναι η Χατζηπαντέλη. Οπότε, ο καθένας ας πει ότι θέλει, εγώ θα επιλέξω με ποιους θα κάνω παρέα.

Εσύ πώς θα περιέγραφες τον εαυτό σου…

Ήμουν πάντα μία τσατσά, μία ρουφιάνα με τους ανθρώπους, έφερα καινούργια πράγματα,  έκανα μία χονδρική από την Κρήτη μέχρι την Αλεξανδρούπολη δεν είχα ένα ατελιέ στο Κολωνάκι να έρθει η κάθε πικραμένη που πάντρευε την κόρη της. Μάλιστα, έλεγα στους πελάτες μου «στείλε μου φωτογραφίες να σας φτιάξω την βιτρίνα», γιατί ήθελα ο κόσμος όλος να είναι ωραίος. Όταν υπήρξα υπερστάρ και η Anna Wintour ήθελε να κάθεται δίπλα μου στις επιδείξεις – και δεν το λέω σαν ψώνιο, δεν ψωνίστηκα ποτέ εγώ – μετά την επίδειξη, πήγαινα backstage να τσακωθώ με τους σχεδιαστές γιατί αργούσαν στις παραδόσεις, μετά πήγαινα σε κάλεσμα, μετά ξανά τσακωνόμουν, με προμηθευτές, πώς να το αντέξεις αυτό και μάλιστα χωρίς ναρκωτικά! Πήγαινα στα πάρτι πέντε λεπτά, έβγαζα την φωτογραφία και επέστρεφα στο ξενοδοχείο να κοιμηθώ. Έτσι κι αλλιώς, ποιος θα το πρόσεχε, αφού ήταν όλοι μεθυσμένοι. 

Διαβάστε περισσότερα στο Nitro που κυκλοφορεί

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ