Για τα πρώτα της Χριστούγεννα στον Λευκό Οίκο, η οικογένεια Μπάιντεν θα γιορτάσει με θέμα τα «δώρα από την καρδιά» ενώ η διακόσμηση είναι άκρως γιορτινή.

Κατά την αποκάλυψη του θέματος τη Δευτέρα, ο Πρόεδρος Μπάιντεν και η πρώτη κυρία Τζιλ Μπάιντεν ανέφεραν: «Τα πράγματα που θεωρούμε ιερά μας ενώνουν και ξεπερνούν την απόσταση, τον χρόνο, ακόμη και τους περιορισμούς μιας πανδημίας: πίστη, οικογένεια και φιλία, αγάπη για τις τέχνες, τη μάθηση και τη φύση, ευγνωμοσύνη, υπηρεσία και κοινότητα, ενότητα και ειρήνη. Αυτά είναι τα δώρα που δένουν μεταξύ τους τα κορδόνια της καρδιάς της ζωής μας».

Μάλιστα, κάθε δωμάτιο στον Λευκό Οίκο γιορτάζει ένα διαφορετικό δώρο. Στο East Colonnade και στο East Landing, περιστέρια και πεφταστέρια κοσμούν τους διαδρόμους. Οι διακοσμήσεις τιμούν την υπηρεσία των εργαζομένων στην πρώτη γραμμή του COVID-19 και των πρώτων ανταποκριτών, ενώ εμφανίζεται ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο που τιμά τα μέλη του στρατού «που έχουν δώσει τη ζωή τους για τη χώρα και τις οικογένειες που συνεχίζουν τις κληρονομιές τους».

Η βιβλιοθήκη είναι διακοσμημένη με στοίβες βιβλίων, καθώς και με πουλιά και πεταλούδες από ανακυκλωμένη εφημερίδα, αντιπροσωπεύοντας το δώρο της μάθησης. Το δωμάτιο Vermeil είναι διακοσμημένο με πολύχρωμα δείγματα χρωμάτων και πινέλα και αντιπροσωπεύει το δώρο των εικαστικών τεχνών.

Χριστούγεννα

Το East Room, το μεγαλύτερο δωμάτιο στον Λευκό Οίκο, αντιπροσωπεύει το δώρο της ευγνωμοσύνης. Είναι διακοσμημένο με ένα ναπολιτάνικο βρεφονηπιακό σταθμό που περιλαμβάνει πάνω από 40 ειδώλια του 18ου αιώνα.

Χριστούγεννα

Το Μπλε Δωμάτιο, όπου βρίσκεται το επίσημο χριστουγεννιάτικο δέντρο του Λευκού Οίκου, αντιπροσωπεύει το δώρο της ειρήνης και της ενότητας. Περιστέρια που κουβαλούν ένα πανό με ανάγλυφο κάθε πολιτεία και επικράτεια των Η.Π.Α. πέφτουν στον καταρράκτη στο δέντρο.

Το Κόκκινο δωμάτιο, διακοσμημένο για να αντιπροσωπεύει το δώρο των τεχνών του θεάματος, περιλαμβάνει ορειχάλκινα όργανα που κρέμονται από το τζάμι. Παντόφλες μπαλέτου, παπούτσια βρύσης και μουσικές νότες είναι στρυμωγμένες γύρω από το δέντρο.

Η Τραπεζαρία αντιπροσωπεύει το δώρο της οικογένειας. Διαθέτει ένα μελόψωμο White House από 55 φύλλα και παράλληλα οκτώ λεπτομερή αντίγραφα κοινοτικών κτιρίων για να τιμήσει τους εργαζόμενους πρώτης γραμμής, συμπεριλαμβανομένου ενός νοσοκομείου, ενός αστυνομικού τμήματος και ενός πυροσβεστικού τμήματος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ