Όταν μάς συστήθηκε τηλεοπτικά στο Master Chef, από τα σχόλια του Σωτήρη Κοντιζά, αλλά και δικές του δηλώσεις είχαμε δημιουργήσει την εντύπωση πως ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είναι ορκισμένος εργένης.

«Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μην πεις», όμως έλεγαν οι παλιοί και έτσι ο θείος Λεωνίδας μέσα σε δύο χρόνια γνώρισε τον έρωτα της ζωής του και απέκτησε παιδί.

Ο γνωστός σεφ, έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς τον περασμένο Σεπτέμβριο όταν η Χρύσα Μιχαλοπούλου έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, ένα υγιέστατο αγοράκι που ήρθε για να συμπληρώσει με τον πιο όμορφο τρόπο τον έρωτά τους.

Αυτό το διάστημα ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είναι πιο απασχολημένος από ποτέ, με την παρουσίαση της Φάρμας, την επιστροφή του MasterChef, τα εστιατόρια τους αλλά και τον ραδιοφωνικό σταθμό Samano. Ένα προσωπικό project που ξεκίνησε από τη μεγάλη αγάπη του Σωτήρη για τη μουσική.

Σε αυτό το μαγικό κόσμο του ραδιοφώνου και της μουσικής φαίνεται θέλει να μυήσει και τον μικρό του γιό και έτσι το απόγευμα της Παρασκευής τον πήρε μαζί στο ραδιοφωνικό στούντιο, αναρτώντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram το παρακάτω γλυκό στιγμιότυπο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ