Η Σελένα Γκόμεζ έχει επιλέξει να διατηρήσει ένα χαμηλό προφίλ κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Τους τελευταίους μήνες, η τραγουδίστρια χρησιμοποιεί τα μέσα κοινωνικής δικτύωσής της μόνο για θέματα που αφορούν την καριέρα της ή για ειδικούς σκοπούς.

Αυτή την εβδομάδα, η Γκόμεζ αποφάσισε να μοιραστεί κάποια νέα με τους θαυμαστές της αναφέροντας ότι θα αποκαλύψει σύντομα «συναρπαστικά πράγματα». «Ήθελα να αφιερώσω λίγο χρόνο για να σας ετοιμάσω ένα γρήγορο μήνυμα γιατί δεν έχω δημοσιεύσει πολλά πράγματα τον τελευταίο καιρό» ξεκινούσε το βίντεο της τραγουδίστριας.

https://www.instagram.com/tv/CDQAY7VDsFb/?utm_source=ig_web_copy_link

Η 28χρονη τραγουδίστρια υποσχέθηκε στους θαυμαστές της ότι θα συμμετείχε λίγο περισσότερο στα διάφορα κοινωνικά δίκτυα και θα αποκαλύψει νέα σχετικά με τα projects πάνω στα οποία δουλεύει. Ανέφερε επίσης ότι «αγαπά τους ακολούθους της και της λείπουν».

Σελένα Γκόμεζ: «Πάσχω από διπολική διαταραχή»

Στην αρχή της χρονιάς, η Γκόμεζ αισθανόταν λίγο άβολα να δημοσιεύει πράγματα που μπορεί να ήταν χαρούμενα ή εορταστικά λόγω της πανδημίας του COVID-19 και του κινήματος Black Lives Matter. Παρότι η Σελένα δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα projects πάνω στα οποία δουλεύει, ανέφερε ότι έχει αφιερώσει χρόνο για να μάθει πραγματικά τι συμβαίνει και θα συνεχίζει να το κάνει προτεραιότητά της.

Μάλιστα τον Ιούνιο, η Γκόμεζ επέτρεψε σε εξέχοντες μαύρους ακτιβιστές, όπως η συνιδρυτής του Black Lives Matter, Αλίσια Γκάρτζα, να αναλάβουν το Instagram της για μια μέρα προκειμένου να ευαισθητοποιήσουν σχετικά με το έργο τους και το κίνημα.

Η Σελένα, που την προηγούμενη εβδομάδα γιόρτασε τα 28α γενέθλιά της, αναμένεται σύντομα να κυκλοφορήσει και τη σειρά της «Rare Beauty» ενώ και η σειρά μαγειρικής της “Selena + Chef”, θα κυκλοφορήσει στο HBO Max αργότερα μέσα στο καλοκαίρι.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ