Στην εκπομπή “Ποιος είναι πρωινιάτικα” φιλοξενήθηκε ο Μάριος Καπότσης, ο οποίος αναμένεται να παντρευτεί την Κόνι Μεταξά. Ο αθλητής αναφέρθηκε στη σχέση τους, και μάλιστα ξεκαθάρισε ότι ο γάμος τους δεν αποτελεί κάποιο σπουδαίο γεγονός, με όλα όσα διαδραματίζονται γύρω μας.

«Η Κόνι είναι πιο χαρούμενη, πιο ενεργητική. Εγώ είμαι πιο πράος. Νομίζω πως ναι, τα ετερώνυμα έλκονται αλλά εντάξει, δεν είναι και έτσι ακριβώς στην προσωπική της ζωή. Είναι πάρα πολύ όμορφη. Στη συνέχεια με εντυπωσίασε ο χαρακτήρας της, είναι πολύ εργατική, δουλεύει όλη τη μέρα. Κάνει πρωταθλητισμό σε αυτό που κάνει, ξέρω λίγους ανθρώπους που να κάνουν τόσα πολλά πράγματα», δήλωσε αρχικά.

Καπότσης

Στη συνέχεια, ο Μάριος Καπότσης αποκάλυψε πώς γνωρίστηκαν: «Εγώ είχα ένα social dating app που το είχα βάλει στα Mad Awards για διαφήμιση και είχα πάει στα acts και εκεί την είδα. Έτυχε να έχουμε μια κοινή φίλη. Της είπα να μου τη γνωρίσει. Στην αρχή δε μου έκανε καλή εντύπωση. Ήταν λίγο ξινούλα. Είχε κάποιες δουλειές. Ήταν πιεσμένη και το μόνο που δεν την ένοιαζε ήταν να γνωριστούμε». 

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην απόκτηση παιδιού και στον Λευτέρη Πανταζή: «Το ένα φέρνει το άλλο. Θα έρθει ο γάμος το καλοκαίρι και βλέπουμε! Τον αγαπάω πολύ τον Λευτέρη. Όσο μπορώ με βοηθάει και τον βοηθάω. Είναι ένας άνθρωπος από τον οποίο παίρνεις πολλά πράγματα. Είναι μια ιστορία ολόκληρη. Έχουμε μια σχέση πατέρα-γιου».

Ο Μάριος Καπότσης σε μια ειλικρινή δήλωση

«Είναι δύσκολες εποχές. Δεν είναι και κανένα σπουδαίο γεγονός. Συνέχεια παντρεύεται ο κόσμος. Τα βλέπω διαφορετικά τα πράγματα. Εδώ γίνεται πόλεμος», αποσαφήνισε και είπε πως η πρόταση γάμου ήταν έκπληξη που ενθουσίασε την Κόνι Μεταξά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΜΑΡΙΟΣ ΚΑΠΟΤΣΗΣ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ