Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης φιλοξενήθηκε στο «Πρωινό» και παραχώρησε μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη στον Γιώργο Λιάγκα μιλώντας στον παρουσιαστή για πολλά.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής θυμήθηκε την αρχή της πορείας του στο «Άγγιγμα Ψυχής» και εξομολογήθηκε στον παρουσιαστή: «Τότε δεν μιλούσα πολύ. Ήμουν ανέκαθεν εσωστρεφής. Ήμουν πάντα ντροπαλός και έξω από τις παρέες».

«Ήμουν πολύ μοναχικο παιδί και νομίζω ήταν το κληροδότημά μου. Η αδερφή μου είναι το ακριβώς αντίθετο, είναι πρόσχαρη και άνθρωπος της ζωής. Χαρούμενο με κάνει αυτήν την εποχή -εκτός της μουσικής-, οι ωραίες ταινίες, τα ωραία βιβλία και διασκεδαστικά αστεία», συμπλήρωσε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

Μιχάλης Χατζηγιάννης

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης απάντησε στο ερώτημα του Γιώργου Λιάγκα σχετικά με την ενασχόλησή του με την πολιτική. «Με ενδιαφέρει η πολιτική που υπηρετεί το καλώς νοούμενο δημόσιο συμφέρον, δηλαδή το συμφέρον του δημόσιου πολίτη. Είμαι κοινωνικά ευαισθητοποιημένος».

Παράλληλα, αναφέρθηκε στα χρήματα που είχε χάσει στην Κύπρο, λέγοντας: «35 χιλιάδες οικογένειες αποταμείευαν μια ζωή και εξαφανίστηκαν, έπεσαν στο περιθώριο, κανείς δεν τούς έδωσε σημασία παρά μόνο ευχολόγια για ένα έγκλημα. Πρόκειται περί εγκλήματος. Δεν έχει ξαναγίνει πουθενά στον κόσμο. Εγώ τουλάχιστον είμαι σε μια ηλικία που έχω τη δύναμη να ξανασταθώ στα πόδια μου και να προσπαθήσω να βρω ξανά τον δρόμο μου. Όλοι οι υπόλοιποι έχουν τεράστια μέση ηλικία».

Σε άλλο σημείο, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή και τόνισε ότι δεν την κρατά κρυφή «βάσει σχεδίου».

«Δεν κρατάω τη ζωή μου κρυφή βάσει σχεδίου, δεν έχω κάτι να κρύψω. Αν παρουσιαστεί κάτι προφανώς και θα το δείτε, δεν νομίζω ότι κρύβομαι. Τώρα έχω πολύ μεγάλη διάθεση… Είμαι σε ένα ευαίσθητο προσωπικό μονοπάτι και λόγω ηλικίας. Στα 40 plus είσαι σε μία ηλικία που θα αποφασίσεις αν θα μείνεις μόνος σου και θα πορευτείς μόνος σου ή αν θα βρεις μία σύντροφο, έναν άνθρωπο να περάσεις το υπόλοιπo της ζωής σου μαζί του. Μόνο η ζωή ξέρει σε τι φάση είμαι», είπε.

«Το ιδανικότερο είναι να βρεις τον άνθρωπό σου, αλλά δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα και σε αυτά δεν υπάρχουν εκπτώσεις. Πρέπει να περνάμε και καλά και να είμαστε και ψύχραιμοι σε ό,τι αποφασίσουμε να κάνουμε. Οπότε, η εξίσωση δεν είναι τόσο εύκολη! Νομίζω είμαι αρκετά εύκολος σε μία σχέση, δεν έχω εξεζητημένες απαιτήσεις, πάω βόλτα με όλα εντός ορίων. Αποδέχομαι πολλά. Είμαι ως ένα σημείο δοτικός, οπότε δεν θεωρώ ότι φέρνω μια αντίσταση στην οποιαδήποτε σχέση», συμπλήρωσε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

Ωστόσο, δεν δίστασε να απαντήσει και στην ερώτηση για το βασικό χαρακτηριστικό που θέλει να έχει η σύντροφός του. «Να έχει μια ευρεία καλλιέργεια», υπογράμμισε ο τραγουδιστής.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ο οποίος εμφανίζεται στο Gazarte μίλησε για τη μουσική, τις εμφανίσεις του αλλά και τα επαγγελματικά του πλάνα και τραγούδησε ζωντανά στο πλατό της εκπομπής του ΑΝΤ1.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ