Σε βόλτα στο κέντρο της Αθήνας απαθανάτισε ο φωτογραφικός τον μουσικοσυνθέτη με τα παιδιά του και τη μητέρα του Ρούλα. Ο Μίνως Μάτσας φροντίζει να περνά πολύ χρόνο με τον γιο και την κόρη του, που απέκτησε με την Όλγα Κεφαλογιάννη στις 6 Σεπτεμβρίου.

Με την μητέρα του στο πλευρό του, λοιπόν, βρέθηκαν στο κέντρο της πόλης και περπάτησαν αρκετά. Οι φετινές γιορτές έχουν ιδιαίτερη σημασία για την οικογένειά του, καθώς είναι τα πρώτα Χριστούγεννα με τα παιδιά τους. Μάλιστα, η σύζυγός του είχε κάνει ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, γράφοντας: «Τα πρώτα μας Χριστούγεννα μαζί! Χριστούγεννα γεμάτα φως και αγάπη! Πολλές ευχές σε όλους για υγεία και χαρά!».

Μίνως Μάτσας

Όταν τα παιδιά τους ήρθαν στη ζωή, η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της, δηλώνοντας: «Είμαι πολύ συγκινημένη που μου δόθηκε αυτή η ευλογία και εύχομαι σε κάθε γυναίκα που θέλει να γίνει μητέρα να τα καταφέρει. Τα διδυμάκια μας γεννήθηκαν την ημέρα των γενεθλίων του Μίνου είναι δύο γλυκύτατα παρθενάκια! Του είχα υποσχεθεί πως θα ήταν το δώρο μου για τα γενέθλια του και πράγματι έτσι έγινε».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΜΙΝΩΣ ΜΑΤΣΑΣ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ