Ο Νίκος Απέργης ντύθηκε γαμπρός στο πλευρό της αγαπημένης του Δώρας, ενώ βάφτισαν και τον γιο τους Ηλία. Τα μυστήρια έγιναν στο κτήμα Santa Maria στην Παιανία σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο, ενώ κουμπάροι ήταν δυο καλοί φίλοι του ζευγαριού.

Ο πρώτος χορός του ζευγαριού ήταν το τραγούδι «Για όλα ικανοί» σε μουσική του Θέμη Καραμουρατίδη και στίχους του Οδυσσέα Ιωάννου, το οποίο κυκλοφόρησε το 2017 ως τραγούδι των τίτλων αρχής της ταινίας «Τζαμάικα», με πρώτο ερμηνευτή τον Χρήστο Μάστορα.

Νίκος Απέργης

Ο Νίκος Απέργης το διασκεύασε και το κυκλοφόρησε περίπου πριν έναν χρόνο από την Panik Platinum, θέτοντάς το για καλό σκοπό, καθώς μέσα από αυτό έθιξε το ζήτημα της συνεπιμέλειας των παιδιών χωρισμένων γονιών, έχοντας ως αρωγό τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό «Ενεργοί Μπαμπάδες για τα Δικαιώματα του Παιδιού». Μάλιστα, αυτό το τραγούδι, ο Νίκος Απέργης το αφιέρωσε στην γυναίκα της ζωής του και τον γιο τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι αναχωρεί μαζί με τον γιο του για το ταξίδι του μέλιτος και αμέσως μετά την επιστροφή του, ο Νίκος Απέργης ξεκινάει εμφανίσεις στο Cabaret, ενώ αναμένεται να κυκλοφορήσει και ένα ντουέτο έκπληξη με την Μαλού.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ