Ο Νίκος Χατζηνικολάου αναμένεται να βρεθεί στην πρεμιέρα του «The 2night Show», η οποία είναι απόψε και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται τον δημοσιογράφο στο πλατό του late night show.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου μίλησε μεταξύ άλλων για τη μαθητική του ζωή, με τον ίδιο να εξομολογείται τον λόγο πολυ δέχτηκε αποβολή από το σχολείο.

Νίκος Χατζηνικολάου

«Το ένιωσα από κάποια ηλικία και μετά, αλλά όχι ποτέ ιδιαίτερα έντονα, ίσως επειδή δεν ήμουν των άκρων, αν εξαιρέσω μια αποβολή από το σχολείο. Με έπιασε ο θεολόγος να καπνίζω σε ένα μπαράκι απέναντι από το σχολείο. Με κάλεσε ο λυκειάρχης και μου λέει “το μέσα είναι 4 μέρες αποβολής και το έξω 2”. Τελικά, πήρα 4 μέρες αποβολής», είπε ο Νίκος Χατζηνικολάου.

«Ντροπή σου είσαι και άνθρωπος της εκκλησίας που με κάρφωσες», ήταν η αντίδραση του anchorman του ΑΝΤ1 όταν είδε ξανά τον καθηγητή του στον δρόμο.

Κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 23:30, ο Γρηγόρης θα υποδέχεται στο στούντιο πρόσωπα που
τολμούν να «ξεκλειδώσουν» τις ιστορίες τους, να μιλήσουν για όλα, να συγκινηθούν, να γελάσουν
και να παίξουν.

Ξεχωριστές συναντήσεις, ανατρεπτικοί καλεσμένοι, δυνατές στιγμές, αυθορμητισμός, χιούμορ,
χαλαρή κουβέντα, παιχνίδια, μουσική, αλλά και απολαυστικά σατιρικά βίντεο. Για άλλη μια χρονιά, όλοι οι νυχτερινοί δρόμοι οδηγούν στο «The 2night Show»! και κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου και θα προβάλλεται κάθε Δευτέρα, Τρίτη & Τετάρτη στις 23:30.

Νίκος Χατζηνικολάου: Σπάνια φωτογραφικά στιγμιότυπα με την οικογένειά του

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ