Ο Ντουέιν “The Rock” Τζόνσον αποκάλυψε ότι ολόκληρη η οικογένειά του βρέθηκε θετική στον COVID-19 σε ένα IGTV βίντεο 11 λεπτών που ανέβασε στο Instagram. Στο βίντεο, ο Τζόνσον ανέφερε ότι τις τελευταίες δυόμισι έως τρεις εβδομάδες αυτός, η σύζυγός του Λόρεν και τα δύο κοριτσάκια του αναρρώνουν από τον ιό, τον οποίο κόλλησαν «από στενούς οικογενειακούς φίλους».

«Μπορώ να σας πω ότι αυτό ήταν ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα που είχαμε ποτέ να αντιμετωπίσουμε ως οικογένεια και για μένα προσωπικά επίσης» ανέφερε ο ηθοποιός. Ο Τζόνσον είπε επίσης ότι αυτός και η οικογένειά του έχουν αναρρώσει πλέον από τον ιό, δεν είναι πλέον μεταδοτικοί και έχουν βγει από όλο αυτό ισχυρότεροι και πιο υγιής.

«Μετράμε τις ευλογίες μας αυτή τη στιγμή, επειδή γνωρίζουμε καλά ότι δεν συμβαίνει πάντα να αναρρώνεις από τον COVID-19 και να βγαίνεις πιο δυνατός και υγιής. Είχα μερικούς από τους καλύτερους φίλους μου που έχασαν τους γονείς και τους αγαπημένους τους από αυτόν τον ιό. Αυτός ο ιός είναι απίστευτα ανελέητος, αδυσώπητος και ύπουλος.» συνέχισε ο ηθοποιός. Ο Τζόνσον εξομολογήθηκε επίσης ότι γενικά, τα μωρά και τα μικρά παιδιά συχνά δεν έχουν καθόλου συμπτώματα, οπότε οι κόρες τους είχαν λίγο πονόλαιμο για τις πρώτες δύο μέρες και ανέκαμψαν στο φυσιολογικό, αλλά για τον Τζόνσον και τη Λόρεν, ήταν λίγο διαφορετικό και πέρασαν την ασθένεια σχετικά βαριά.

 

Ο Τζόνσον είπε ότι σχεδιάζει να κάνει Q&A στο δρόμο, αλλά ήθελε να μοιραστεί πράγματα που έχει μάθει για να βοηθήσει όλους να παραμείνουν υγιείς και δυνατοί:

# 1. Η πρώτη συμβουλή του Τζόνσον είναι «να πολεμήσουμε τον COVID-19». Οι οικογενειακοί φίλοι που διαδίδουν τον ιό δεν έχουν ιδέα από πού τον κόλλησαν. Το πρώτο βήμα του Τζόνσον για να σταματήσει η εξάπλωση του COVID-19 είναι να βάλει την οικογένεια και τους φίλους του να εξεταστούν πριν έρθουν στο σπίτι του.

# 2. Η δεύτερη συμβουλή του Τζόνσον για την καταπολέμηση του ιού είναι να προσέχουμε την υγεία και την ευεξία μας και να ενισχύουμε το ανοσοποιητικό μας σύστημα με πράγματα όπως τα αντιοξειδωτικά.

# 3. Η τελική συμβουλή του Τζόνσον ήταν να φορέσετε τη μάσκα σας. Δεν είναι πολιτικό το θέμα, είναι το να κάνουμε το σωστό και να είμαστε υπεύθυνοι, όχι μόνο για τον εαυτό μας και για την οικογένειά μας και τους αγαπημένους μας αλλά και για τους συνανθρώπους μας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ