Ο δισεκατομμυριούχους επιχειρηματίας Νέλσον Πελτζ, πατέρας της Νίκολα Πελτζ, έγινε γωνστό από RadarOnline ανέφερε πως μήνυσε τον διοργανωτή του γάμου της με τον προύκλιν Μπέκαμ επειδή, σύμφωνα με τη Νίκολα, «δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες τους».

Τον περασμένο Απρίλιο η Νίκολα και ο Μπρούκλιν Μπέκαμ παντρεύτηκαν στη Φλόριντα, και η 28χρονη δέχτηκε συμβουλές από τρεις εταιρείες για τη διοργάνωση της τελετής.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Daily Mail, η Νίκολα Πελτζ απέρριψε δύο από αυτές τις εταιρείες επειδή δεν ανταποκρίνονταν σττις προσδοκίες της κόρης του, και φέρεται να ζήτησε από τον πατέρα της να μηνύσει έναν από αυτούς.

Νίκολα Πελτζ

Η καταγγελία αναφέρει ότι ο Νέλσον Πελτζ τους απομάκρυνε «αφού στενοχωρήθηκε για τα λάθη τους». Στη μήνυση, ο πατέρας της Νίκολα Πελτζ ζητά την επιστροφή των 159.000 δολαρίων που άφησε ως προκαταβολή, τα οποία οι σχεδιαστές φέρεται να αρνήθηκαν να επιστρέψουν.

«Η δημοτικότητα του ζευγαριού και η παρουσία πολλών VIP καλεσμένων απαιτούσαν από τον διοργανωτή γάμου να έχει την τεχνογνωσία και το προσωπικό για να σχεδιάσει, να συντονίσει και να εκτελέσει μια εκδήλωση που έπρεπε», αναφέρει η αγωγή, σύμφωνα με την Daily Mail.

Νίκολα Πελτζ: Η αμύθητη περιουσία της συζύγου του Μπρούκλιν Μπέκαμ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ NICOLA PELTZ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ