Ο Ζεράρ Πικέ δεν μπορεί να ξεφύγει από τη Σακίρα. Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής εμφανίστηκε σε συνέντευξή του στο El Escorpion Dorado, να κυκλοφοροεί με ένα αυτοκίνητο και να συζητά για την καριέρα και τα επιτεύγματά του. Καθώς οδηγούσαν, αποφάσισαν να παίξουν λίγη μουσική, και… Σακίρα.

Ο El Escorpion Dorado ξεκίνησε την ανταλλαγή απόψεων ρωτώντας τον Πικέ για ένα τραγούδι ή έναν καλλιτέχνη που θα παίξει στο αυτοκίνητο. Ο Πικέ ζήτησε από τον Πέσο Πλούμα, λέγοντας ότι έχει γίνει απίστευτα δημοφιλής. «Παίξε αυτό των Peso Pluma και Bizarrap», ζήτησε ο Πικέ . «Θέλεις άλλο ένα τραγούδι Bizarrap ή να το αφήσουμε έτσι;» ρώτησε ο El Escorpion Dorado γελώντας. «Ας το αφήσουμε έτσι», είπε ο Πικέ.

Η συνέντευξη έγινε viral, με πολλούς τηλεθεατές να επικρίνουν τον οικοδεσπότη αφού δεν πίεσε τον Πικέ για περισσότερα.

Ο El Escorpion μίλησε για την υποδοχή των θεατών σε μια συνέντευξη, εξηγώντας ότι αυτός και ο Πικέ είχαν καλή σχέση και δεν ήθελε να εμπλακεί σε ένα θέμα που έχει συζητηθεί τόσο έντονα.

«Λοιπόν, δεν ρωτάς για αυτό που είναι προφανές. Είναι ένα θέμα που έχει συζητηθεί πολύ. Το μόνο άτομο που μίλησε για αυτό είναι η Shakira. Ο Πικέ δεν είπε πολλά. Όταν εμπλέκονται παιδιά, προσπαθώ να αποφύγω. Παρόλα αυτά, έγιναν αναφορές στη Σακίρα κατά τη διάρκεια της συνέντευξης», είπε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΖΕΡΑΡ ΠΙΚΕ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ