Εναντιώνονται στον ισπανικό Τύπο ο Ζεράρ Πικέ και η Κλάρα Κία και το ζευγάρι έφτασε στο δικαστήριο χέρ-χέρι, ζητώντας περιοριστική εντολή από τον φωτογράφο Jordi Martin.

Οι φωτογραφίες δείχνουν τον Πικέ και την Κλάρα Κία να κρατιούνται χέρι-χέρι και να περπατούν προς το δικαστήριο, ενώ και οι δύο απέφευγαν τα μικρόφωνα και τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

Η ισπανική στήλη Vanitatis εξηγεί ότι τα προβλήματα με τον παπαράτσο Jordi Martin ξεκίνησαν όταν δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία του ζευγαριού. Το ζευγάρι ισχυρίζεται ότι αισθάνεται καταδίωξη και έχει ζητήσει περιοριστικό διάταγμα εναντίον του φωτογράφου που θα τον τοποθετούσε σε απόσταση μεγαλύτερη των 3.000 μέτρων από αυτούς. Το ζευγάρι μάλιστα υποστηρίζει ότι η παρενόχληση έχει περιπλέξει τη ζωή τους, με αποτέλεσμα να αισθάνονται ανασφαλείς και ανήσυχοι.

πικέ

Ο φωτογράφος ήταν επίσης παρών στο δικαστήριο της Βαρκελώνης και ισχυρίζεται ότι ο Πικέ «δεν τον αντέχει» αφού έχει καλύτερη σχέση με τη Σακίρα. «Εάν ο δικαστής εγκρίνει αυτό το μέτρο, θα αποτελέσει τρομερό προηγούμενο για τους φωτορεπόρτερ και τον Τύπο γενικότερα», είπε ο φωτογράφος στα Ισπανικά.

Ο Πικέ και η Κλάρα Κία θα πρέπει να αποδείξουν στον δικαστή ότι ο παπαράτσο απέκτησε πρόσβαση σε μια ιδιωτική τοποθεσία για να τραβήξει φωτογραφίες του ζευγαριού χωρίς την άδειά τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΖΕΡΑΡ ΠΙΚΕ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ