Ο αμφιλεγόμενος χωρισμός της Σακίρα και του Ζεράρ Πικέ συνεχίζει να απασχολεί όχι μόνο επειδή τα τραγούδια της Κολομβιανής star μοιράζονται λεπτομέρειες για το πώς αντιμετώπισεε την προδοσία και τον χωρισμό από τον πατέρα των παιδιών της, αλλά επειδή ο πρώην ποδοσφαιριστής συνέχισε με την Κλάεα Κία, με την οποία φέρεται να ήταν άπιστος προς την τραγουδίστρια.

Τώρα, ο Ισπανός είναι και πάλι στις ειδήσεις μετά από ένα σχόλιο που έκανε κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης ζωντανής μετάδοσης του King’s League. Ο πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα παρατηρεί ότι ο δημιουργός περιεχομένου, DjMaRiiO και η κοπέλα του βρίσκονται σε διαφορετικά δωμάτια στο ίδιο σπίτι.

Ο Πικέ ρωτά αν υπάρχουν προσωπικά προβλήματα μεταξύ τους και σχολιάζει: «Αν θέλεις, θα σου δώσω μερικά μαθήματα για το πώς να διαχειριστείτε την κρίση ως ζευγάρι». Γελώντας, ο DJ Mario απάντησε: «Θα κάνουμε μια συνομιλία αργότερα, Ζεράρ».

πικέ

Η ειρωνεία στο σχόλιό του ήταν προφανής, κι έτσι πολλοί από τους followers της Σακίρα το εξέλαβαν ως κοροϊδία για την κατάσταση που ζουν από πέρυσι. Δεν είναι η πρώτη φορά όμως που ο Πικέ αναφέρεται με ειρωνεία στο τέλος της σχέσης του με τη μητέρα των παιδιών του.

Όταν η Σακίρα κυκλοφόρησε το BZRP Music Session #53 με πολλές άμεσες αναφορές στον Πικέ και την Κλάρα Κία. Όσο ο Πικέ αστειεύεται για το τέλος της σχέσης τους, η Σακίρα έχει ένα φορτωμένο πρόγραμμα στο Παρίσι. Την περασμένη Τετάρτη, παρευρέθηκε στην πρώτη σειρά της επίδειξης μόδας Haute Couture των Viktor & Rolf με μια λευκή καμπαρντίνα με ένα τεράστιο «ΟΧΙ».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΖΕΡΑΡ ΠΙΚΕ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ