Ο πρώην σύντροφός της Τζούλια Νόβα και επιχειρηματίας Γιάννης Μάρκου μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες για το χωρισμό του από τη ξανθιά καλλονή.«Αυτά συμβαίνουν, είναι μέσα στη ζωή. Δεν είμαι εγώ η αιτία πάντως. Ο καιρός θα δείξει τι ακριβώς έχει γίνει. Η Τζούλια ασχολείται με extreme sports και είναι κάτι που δεν κάνω εγώ. Αν ασχολείσαι καθημερινά με κάτι άλλο εκτός από τον άνθρωπο που είσαι μαζί νομίζω ότι είναι αιτία χωρισμού γιατί δεν υπάρχει σεβασμός. Είναι λογικό να έχω στεναχωρηθεί», τόνισε.

Και πρόσθεσε: «Όταν κόβεται το σχοινί είναι δύσκολο να το κολλήσεις, πρέπει να το δέσεις κι εγώ δεν θέλω να δέσω κάτι. Δόθηκε δεύτερη ευκαιρία στην Τζούλια, αλλά δεν την πήρε. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται άλλη ευκαιρία. Ποια ήταν η αιτία δεν ξέρω ούτε κι εγώ, δεν μπορώ να καταλάβω».

Η Τζούλια Νόβα και ο Γιάννης Μάρκου ήταν μαζί για 12 χρόνια ενώ επρόκειτο να παντρευτούν. Ο γάμος τους όμως αναβλήθηκε λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν, ήταν ένας γάμος που δεν ήταν γραφτό να γίνει.

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ