Ο Έλληνας pop star και παρουσιαστής του “The Masked Singer”, Σάκης Ρουβάς, εισέβαλε στο καμαρίνι του Νίκου Μουτσινά, καθώς είχε διάθεση για αστεία, ωστόσο όταν είδε τη Ματίνα Νικολάου χωρίς την αμφίεση της Βάνιας έμεινε εμβρόντητος.

«Είσαι κανονικός άνθρωπος ρε συ. Είσαι κανονική. Δεν το πιστεύω», της είπε ο τραγουδιστής και τότε η Ματίνα Νικολάου του απάντησε: «Είμαι κανονική». Οι δυο τους αντάλλαξαν μια ωραία χειραψία και φάνηκε να χάρηκαν που γνωρίστηκαν υπό κανονικές συνθήκες.

Σάκης Ρουβάς

Η Ματίνα Νικολάου ενσαρκώνει με επιτυχία τη Βάνια, στην εκπομπή του ΣΚΑΪ “Καλό Μεσημεράκι” και έχει αποκτήσει μεγάλο κοινό, αφού οι ατάκες της αλλά και η υποκριτική δεινότητα της Ματίνας Νικολάου έχουν συμβάλλει στην επιτυχία της εκπομπής.

«Σίγουρα θέλω να κάνω αυτήν τη δουλειά για πολλά χρόνια ακόμη. Την αγαπώ πολύ, δεν μπορώ να με φανταστώ σε κάτι άλλο. Ίσως γι’ αυτό ονειρεύομαι συνεργασίες με ανθρώπους και όχι ρόλους», είχε δηλώσει η ηθοποιός στη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο περιοδικό HELLO! με τον σύντροφό της Βασίλη Πορφυράκη!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΣΑΚΗΣ ΡΟΥΒΑΣ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ