Στο «Πρωινό» παραχώρησε συνέντεξη ο Σάκης Τανιμανίδης. Ο παρουσιαστής του Dragons Den αναφέρθηκε στην οικογένειά του αλλά και στο Γιώργο Μαυρίδη, ενώ εξέφρασε τη χαρά του για το επιχειρηματικό πρότζεκτ του ANT1.

«Αρχικά πρέπει να γουστάρεις αυτό που κάνεις. Την ιδέα για το Dragons Den την πήρα από ταξίδι στο εξωτερικό», ανέφερε αρχικά ο παρουσιαστής και τηλεοπτικός παραγωγός.

Για τον Γιώργο Μαυρίδη δήλωσε: «Εμείς με τον Γιώργο προφανώς και η σχέση μας από φιλική εξελίχθηκε σε όχι φιλική, αλλά δεν μαλώσαμε ποτέ, απλά απομακρυνθήκαμε. Τελείωσε η εκπομπή, είχαμε κάποιες διαφωνίες. Εκείνη ήταν περίοδο συμπωματικά ήρθα στην Αθήνα, γνώρισα και τη Χριστίνα, έκανα την οικογένειά μου, οπότε απομακρυνθήκαμε. Μετά από χρόνια υπήρξαν κάποιες αφορμές που τα είπαμε τηλεφωνικά, ήρθε η στιγμή που βαφτίσαμε τα παιδιά μας και σκέφτηκα γιατί να μην πω στον Γιώργο να έρθει; έχουμε περάσει τόσα χρόνια μαζί. Αυτά που μας ενώνουν είναι πολλά περισσότερα αυτά που μας ενώνουν είναι περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν. Χάρηκα πολύ που ήρθε και χάρηκε και αυτός».

Σε άλλο σημείο, ο Σάκης Τανιμανίδης ανέφερε: «Είμαστε μια χαρά, δεν κάνουμε παρέα αλλά δεν έχουμε και κάτι να χωρίσουμε. Έχουμε μιλήσει ξανά από τότε. Τον είδα, τον αγκάλιασα και χάρηκα πολύ. Ήθελα να είναι στα βαφτίσια, δεν το έκανα για την κίνηση».

Ο παρουσιαστής του Dragons’ Den μίλησε όμως και για την οικογένειά του και τις κόρες του, Αριάνα και Φιλίππα.

«Η ζωή με τα κορίτσια είναι μαγεία, νομίζω ότι είναι ότι καλύτερο μπορεί να συμβεί σε έναν άνθρωπο. Πρακτικά υπάρχουν δυσκολίες ειδικά όταν είναι δίδυμα, αλλά είναι δυσκολίες που ομορφαίνουν τη ζωή μας».

«Με την Χριστίνα είμαστε από τα ζευγάρια που δεν τσακωνόμαστε, έχουμε τσακωθεί βέβαια. Μία φορά έχουμε τσακωθεί και έφυγα από το σπίτι για τρεις ώρες. Με πήρε η Χριστίνα και γύρισα. Αυτό όμως, έχει γίνει πριν από τον γάμο. Ποτέ δεν έχουμε κοιμηθεί χωριστά με τη Χριστίνα μετά από τσακωμό. Είναι πολύ σημαντικό τα ζευγάρια να κοιμούνται μαζί ακόμα κι όταν είναι τσακωμένοι. Το “πάω και κοιμάμαι αλλού” δεν βοηθάει καθόλου».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ