Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης δεν σταματούν να μας εκπλήσσουν ευχάριστα, καθώς είναι ένα από τα ζευγάρια που επιθυμούν να κάνουν πράγματα μαζί και δρασητριότητες από κοινού, φορντίζοντας έτσι να περνούν όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο μαζί.

Ο παρουσιαστής του ANT1 και η σύζυγός του, λοιπόν, πήραν την απόφαση να ξεκινήσουν να γυμνάζονται παρέα, και η δημοφιλής content creator κοινοποίησε ένα βίντεο από το γυμναστήριο, ενώ απ’ ότι μας έδειξε trainer τους είναι ο Ηλίας Γκότσης.

Χριστίνα Μπόμπα

Η Χριστίνα Μπόμπα διαθέτει μια όμορφη και υγιή σιλουέτα, ενώ μέσα από συνεντεύξεις της έχει τονίσει ότι δεν αγχώνεται για τη εμφάνισή της, αφού προτεραιότητά της είναι η ψυχική υγεία. Ο Σάκης Τανιμανίδης είναι λάτρης της γυμναστικής και δεν κάνει skip καθώς για εκείνον η ευεξία είναι κύριο ζήτημα στη ζωή του.

Το ζευγάρι πραγματοποίησε πρόσφατα μια έξοδο μετά από καιρό και πόζαραν χαμογελαστοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Πηγή της χαράς τους, εκτός από την αμοιβαία αγάπη, είναι ανατίρηττα οι κόρες τους, Φιλίππα και Αριάνα, οι οποίες ήρθαν στη ζωή το 2021 και από τότε κάνουν την καθημερινότητά τους μοναδική, όπως κι εκείνοι των παιδιών τους, αφού φροντίζουν να περνούν ποιοτικό χρόνο μαζί τους.

Χριστίνα Μπόμπα-Σάκης Τανιμανίδης: Οι κόρες τους κάνουν yoga στο σαλόνι

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΠΟΜΠΑ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ