Ο παρουσιαστής του Dragons’ Den, Σάκης Τανιμανίδης, διανύει μια δημιουργική περίοδο στη ζωή του, καθώς η απόφασή του να παρουσιάσει το νέο επιχειρηματικό πρότζεκτ του ΑΝΤ1, έχει αποδειχθεί σωστή.

Ο Σάκης παρά το βεβαρημένο επαγγελματικό πρόγραμμά του περνά χρόνο στο σπίτι του στην Αθήνα, και χαλαρώνει με την Χριστίνα Μπόμπα και τις δυο κόρες τους, Αριάνα και Φιλίππα. Ο παρουσιαστής και επιχειρηματίας μοιράστηκε μια δημοσίευση όπου πόζαρε στον καναπέ του, ενώ η βιβλιοθήκη του ήταν στο background.

Με τον ίδιο να φορά τις φόρμες του και να κρατά μια ζεστή κούπα καφέ, έγραψε: «Οι κρύες μέρες θέλουν ζεστό καφέ, κουκούλα και σπίτι…».

«Η ζωή με τα κορίτσια είναι μαγεία, νομίζω ότι είναι ότι καλύτερο μπορεί να συμβεί σε έναν άνθρωπο. Πρακτικά υπάρχουν δυσκολίες ειδικά όταν είναι δίδυμα, αλλά είναι δυσκολίες που ομορφαίνουν τη ζωή μας», είχε αναφέρει στο «Πρωινό» πρόσφατα.

σάκης τανιμανίδης

Ακόμα, ο Σάκης Τανιμανίδης είχε δηλώσει: «Με την Χριστίνα είμαστε από τα ζευγάρια που δεν τσακωνόμαστε, έχουμε τσακωθεί βέβαια. Μία φορά έχουμε τσακωθεί και έφυγα από το σπίτι για τρεις ώρες. Με πήρε η Χριστίνα και γύρισα. Αυτό όμως, έχει γίνει πριν από τον γάμο. Ποτέ δεν έχουμε κοιμηθεί χωριστά με τη Χριστίνα μετά από τσακωμό. Είναι πολύ σημαντικό τα ζευγάρια να κοιμούνται μαζί ακόμα κι όταν είναι τσακωμένοι. Το “πάω και κοιμάμαι αλλού” δεν βοηθάει καθόλου».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΣΑΚΗΣ ΤΑΝΙΜΑΝΙΔΗΣ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ