Ο παρουσιαστής του Dragons’ Den, Σάκης Τανιμανίδης, θέλησε να ευχηθεί καλή εβδομάδα στο κοινό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με μια ασπρόμαυρη λήψη του.

Ο παρουσιαστής και επιχειρηματίας είναι ένας από τους πιο ενεργούς χρήστες των social media και κοινοποιεί καθημερινά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά του και την επαγγελματική ζωή του.

Ο Σάκης Τανιμανιδης τροφοδοτεί το «τέρας» όπως έχει αποκαλέσει το instagram με φωτογραφίες, βίντεο, Q&A, προτάσεις και θέματα που τον αφορούν. Αυτήν τη φορά, όμως, θέλησε να ποζάρει στον φακό χωρίς μπλούζα και ξαπλωμένος στο κρεβάτι του.

σάκης τανιμανίδης

«Όταν έχεις 1 εκατομμύριο followers πρέπει να ταΐζεις το τέρας συχνά, γιατί μόνο έτσι δουλεύει ο αλγόριθμος. Να μη χάνεσαι. Το καλό με μένα είναι να θέλεις να το μοιραστείς με κάποιους. Εγώ θέλω να το μοιραστώ αυτό γιατί περνάω καλά», είπε ο Σάκης Τανιμανίδης μιλώντας στους «Πρωταγωνιστές».

«Δεν υπάρχει μυστική συνταγή για τους πολλούς followers. Δεν έχω δώσει ποτέ την διαχείριση του account μου σε κανέναν. Πρέπει να ανεβάζεις πράγματα που μου αρέσουν όχι πράγματα για να μαζέψεις followers. Δεν έχω γίνει υπηρέτης των διαδικτυακών μου φίλων, υπηρέτης του Instagram και των social media σε έναν βαθμό ναι», ειχε συμπληρώσει ο δημοφιλής παρουσιαστής.

Σάκης Τανιμανίδης

Σάκης Τανιμανίδης: Το πρωινό γεύμα που τον γεμίζει ενέργεια

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΣΑΚΗΣ ΤΑΝΙΜΑΝΙΔΗΣ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ