Ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο αυστηρός κριτής του Master Chef, έχει επιλέξει πολύ συνειδητά να κρατά μακρυά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική του ζωή.

Ο Σωτήρης είναι ένας πάρα πολύ καλός μάγειρας αλλά πάνω από όλα είναι ένας πολύ καλός οικογενειάρχης. Είναι παντρεμένος με την Δέσποινα με την οποία έχουν αποκτήσει δύο υπέροχα παιδιά, ένα κοριτσάκι και ένα αγοράκι.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του είχε δηλώσει ο γνωστός κριτής του Master Chef: “Είναι μαγική η εμπειρία να είσαι μπαμπάς. Είναι σημαντικό να περνάμε στιγμές μαζί, με απλά, καθημερινά πράγματα”.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς ολοκλήρωσε πρόσφατα τα γυρίσματα του Master Chef, τα οποία τον απασχολούσαν πολλές ώρες μέσα στην ημέρα με αποτέλεσμα να μην έχει πολύ χρόνο για την οικογένειά του.

Ο γνωστός σεφ χθες βράδυ αποφάσισε να ανεβάσει μια φωτογραφία με τον γιο του που κάνει τα πρώτα του βήματα κρατώντας το χέρι του μπαμπά του. Ο Κοντιζάς junior ήρθε στη ζωή πέρυσι το καλοκαίρι.

Ο γιος του Σωτήρη Κοντιζά ονομάζεται Kenji, το όνομα του μικρού έκανε γνωστό ο μπαμπάς του στην τρυφερή λεζάντα που συνοδεύει τη φωτογραφία τους.

 

View this post on Instagram

 

Just the two of us / we can make it if we try / just the two of us / Kenji and I #minime

A post shared by Sotiris Kontizas (@scontizas) on

Ο Σωτήρης Κοντιζάς κατά καιρούς έχει ανεβάσει και άλλες φωτογραφίες από καθημερινές στιγμές με τα παιδιά του.

 

View this post on Instagram

 

Εμπρός καλά μου πόδια!! #ragnarok

A post shared by Sotiris Kontizas (@scontizas) on

 

View this post on Instagram

 

Me and my monkey

A post shared by Sotiris Kontizas (@scontizas) on

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ