Ο Σπύρος Παπαδόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στο «Πάμε Δανάη» και αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να γίνει επανένωση των ηρώων για τη σειρά των «Απαράδεκτων».

Ο ηθοποιός μίλησε για τη σεορά της ΕΡΤ, «Κάνε ότι κοιμάσαι», και ανέφερε: «Είναι πολύ νωρίς για να ξέρουμε αν θα υπάρξει νέος κύκλος. Δεν έχω παρακολουθήσει ποτέ νούμερα τηλεθέασης, δεν με ενδιαφέρουν. Γελάω με αυτό το πράγμα. Το κανάλι δεν με είχε πιέσει για τα νούμερα τηλεθέασης, αλλά στην ομάδα μάθαινα μετά ότι ασκούνταν πιέσεις».

Για τους «Απαράδεκτους», είπε: «Η Ρένια πάντα ήταν πολύ εντάξει άνθρωπος, δεν είχε τα σουσούμια της ωραίας γκόμενας. Δεν θα μπορούσε να γίνει ένα reunion των “Απαράδεκτων” χωρίς τον Βλάσση», είπε ο ηθοποιός.

Ακόμα, ο Σπύρος Παπαδόπουλος μίλησε και για τη θρησκεία. «Από μικρός δεν τα πήγαινα καλά με τα θεία. Κάποτε παίζαμε με τον Ηρακλή και χάναμε 1-0 κι είχα γονατίσει στα εικονίσματα και παρακαλούσα να ισοφαρίσουμε. Στην εκκλησία πηγαίναμε περισσότερο για τα κορίτσια, ήταν ο μόνος χώρος να τα βλέπουμε. Η κοσμοθεωρία μου δεν άλλαξε σε απολύτως τίποτα μετά το πρόβλημα υγείας μου, είπα “άμα είναι να τελειώνουμε ας τελειώνουμε”».

Σε άλλο σημείο, ο Σπύρος Παπαδόπουλος μίλησε για την εκπομπή που παρουσίαζε για αρκετά χρόνια, το «Στην υγειά μας ρε παιδιά». «Δεν μετάνιωσα που σταμάτησε, είχε αρχίσει μια φθορά μέσα μου κι έξω μου. Θα ήθελα να την έχω σταματήσει νωρίτερα. Η εκπομπή είχε γίνει πια σαν ένα κοινωνικό αγαθό, την είχε ανάγκη ο κόσμος. Μου πήρε 4-5 χρόνια να τη σταματήσω. Δεν νομίζω να το επανέφερα τώρα, ίσως μετά από αρκετά χρόνια».

ΝDP

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ