Με όμορφη διάθεση και χαμόγελο ο Σπύρος Πώρος μίλησε για το καινούργιο του επαγγελματικό βήμα που αφορά στα αρώματα και στα κρασιά αλλά και για τον γιο του Άρη, ωστόσο έγινε αναφορά και στην δικαστική περιπέτεια που είχε με την πρώην σύζυγό του, την Νεοζηλανδή Κάιλ Μπαξ.

«Είναι φυσικά αρώματα που φτιάχνω στο Παρίσι και κάνω και κρασιά τώρα», ανέφερε για αρχή, αποσαφηνίζοντας ότι όλα είναι τέχνη για εκείνον.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του μίλησε για την περιπέτειά του με τον κορωνοϊό, καθώς νόσησε και χρειάστηκε να εισαχθεί στο νοσοκομείο, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στο ότι ο κόσμος έχει διχαστεί.

«Ο γιος μου είναι 18 χρόνων και δεν είναι σωστό να μιλάω εγώ γι’ αυτόν. Είναι ακόμα σε σχέση με την Leni. Ο γιος μου δεν μου ζητάει συμβουλές, αλλά δεν έχει τη νοοτροπία του Έλληνα γιατί ζει και στην Αμερική», αρκέστηκε να πει ο πατέρας πέντε παιδιών. Παράλληλα, συνέκρινε τον τρόπο με τον οποίο οι Έλληνες προσεγγίζουν τις γυναίκες συγκριτικά με τους ξένους.

Ο Σπύρος Πώρος για τον γάμο και την Κάιλι Μπαξ

Ο Σπύρος Πώρος μίλησε στην Ελένη Τσολάκη για την οικογένειά του, τα παιδιά του και την πορεία του μέχρι τώρα στη ζωή, υπογραμμίζοντας τις εμπειρίες που έχει αποκομίσει.

«Δεν είμαι κατά του γάμου αλλά ούτε υπέρ. Δεν θεωρώ ότι είναι κάτι σημαντικό. Εγώ παντρεύτηκα για το πάρτυ», δήλωσε.

Όσον αφορά στην δικαστική περιπέτεια που είχε με την πρώην σύζυγό του Κάιλι Μπάξ, ο δημοφιλής φωτογράφος εξομολογήθηκε στο “Καλοκαίρι not“: «Έχει τελειώσει αυτό το κεφάλαιο. Είμαι μια χαρά. Είμαι πλήρης, κοιτάζω το επόμενο βήμα και χαίρομαι που υπάρχω… Μου συνέβη ένα σοκ με την τελευταία σύζυγό μου. Δεν έχω πει ποτέ ότι είμαι ο τέλειος άνθρωπος. Έκανα πάρα πολλά λάθη και μετανιώνω για πάρα πολλά πράγματα αλλά δεν τα αφήνω να είναι τροχοπέδη στην εξέλιξή μου».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΣΠΥΡΟΣ ΠΩΡΟΣ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ