Ο κριτής του “DWTSΣτέφανος Δημουλάς φιλοξενήθηκε στην εκπομπή “Happy Day” και μίλησε για το show του star, και με απόλυτη ειλικρίνεια αναφέρθηκε στη στήριξη των γονιών του, όταν τους είπε ότι θέλει να ασχοληθεί με τον χορό. Όμως, ο κριτής του show χορού αποφάσισε να αναφερθεί στον πατέρα του με τον πιο όμορφο τρόπο, αφού η σχέση τους είναι δυνατή και εμπεριέχει σεβασμό.

Αρχικά, ο Στέφανος Δημουλάς δήλωσε στην παρουσιάστρια ότι διέκοψε το συμβόλαιό του με τη βασιλική όπερα για να συμμετάσχει στο “DWTS”, κάτι που ήθελε πολύ να συμβεί: «Αφοσιώθηκα πλήρως στον κλάδο μου και είχα θέληση. Το ταλέντο είναι μια κλίση που αν προσπαθείς να εξελίξεις δεν ξέρεις πού θα καταλήξεις».

Στέφανος Δημουλάς

Παράλληλα, ο δημοφιλής και ταλαντούχος χορευτής αποκάλυψε ότι δέχτηκε πρόταση για το “Crown” την οποία αρνήθηκε. Ο ίδιος δήλωσε ότι τον προσέγγισαν δύο φορές για την πέμπτη σεζόν της σειράς ώστε να είναι χορευτής σε κάποιες σκηνές, ωστόσο είχε υπογράψει το συμβόλαιό του στη χώρα μας.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του, όμως, ο Στέφανος Δημουλάς αναφέρθηκε στα παιδικά του χρόνια και στη στήριξη που έλαβε από τους γονείς του να ασχοληθεί με το μπαλέτο.

«Από μόνος μου θα μπορούσα να καταφέρω τα ίδια πράγματά. Αναντίρρητα η υποστήριξη από το οικογενειακό περιβάλλον παίζει αναντικατάστατο ρόλο. Είμαι ευγνώμων που έχω δύο υπέροχες ψυχές δίπλα μου. Ζήτησα από τους γονείς μου να κάνω χορό στην ηλικία των τεσσάρων χρόνων. Τους παραξένεψε γιατί κανείς στην οικογένεια δεν είχε τέτοια προδιάθεση, όμως με πήγαν. Υπήρχαν ακόμη άλλα δύο αγόρια στην σχολή».

Ο ταλαντούχος χορευτής, παράλληλα, θέλησε να επικοινωνήσει τον τρόπο σκέψης του πατέρα του, ο οποίος τν στήριξε σημαντικά για τις επιλογές του: «Όταν μεγάλωσα και έκανα πιο ώριμες συζητήσεις, ειδικά με τον πατέρα μου, μου είπε “εγώ όταν πηγαίνω στο δικαστήριο και μου λέει κάποιος αν φοβάμαι μήπως ο γιος μου καταλήξει να πάρει άλλους δρόμους”, απαντούσε ότι “εγώ στα 25 μου είπα στη μαμά μου και στον μπαμπά μου ότι αγαπώ τη Λούσι και αυτήν θέλω να παντρευτώ. Αν ο γιος μου μου πει ότι αγαπά τον Τζον, τον Πάτρικ, τη Σταματίνα, μου αρκεί να αγαπά και να αγαπιέται με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που τον αγαπώ”».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΔΗΜΟΥΛΑΣ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ