Το προηγούμενο διάστημα ο Στέφανος Τσιτσιπάς σχολιάστηκε έντονα. Ένα από τα θέματα, που απασχόλησαν τους fans του, ήταν το αν χώρισε με την Πάουλα Μπαντόσα.

Σε συνέντευξή του στη γαλλική Le Soir, ο Έλληνας τενίστας αναφέρθηκε στη σχέση του με την Παύλα, δίνοντας οριστικά τέλος στις φήμες χωρισμού.

«Έχω κλειστά τα αυτιά μου εδώ και καιρό και είμαστε λιγότερο ενεργοί στα social media. Πολύς κόσμος διασκεδάζει με το να καταστρέφει τα πάντα και αυτό δεν μου αρέσει καθόλου. Η γνωριμία μου με την Πάουλα μού έδωσε μια άλλη οπτική για τη ζωή γενικά. Πριν ήταν μόνο το τένις, 24 ώρες τη μέρα, 7 μέρες την εβδομάδα. Και στα πρώτα στάδια της καριέρας μου δεν περνούσα πολύ χρόνο με την οικογένειά μου», είπε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

«Για πολλούς αυτές οι σχέσεις δεν έχουν τόσο μεγάλη σημασία, αλλά για εμένα είναι πολύ σημαντικές. Είναι κομμάτι της ζωής μου που επίσης απαιτεί χρόνο, αλλά όχι τόση ενέργεια. Το να έχω την Πάουλα στο πλευρό μου είναι υπέροχο. Διανύω την καλύτερη περίοδο της ζωής μου», κατέληξε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ