Για την κρίση που πέρασε ο γάμος του με τη Ζιζέλ Μπούντχεν μίλησε ο πρωταθλητής Τομ Μπρέιντι στην τηλεοπτική εκπομπή του Χάουαρτν Στερν την Τρίτη.

Ο 42χρονος πρωταθλητής του NFL εξομολογήθηκε ότι, προς το τέλος της καριέρας του, αντιμετώπιζε προβλήματα στο γάμο του με την 39χρονη καλλονή και αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το πρωτάθλημα προκειμένου να σώσει την οικογένειά του.

Συγκεκριμένα ο Τομ ανέφερε ότι η Βραζιλιάνα Ζιζέλ του δήλωσε ότι δεν είναι ικανοποιημένη από το γάμο τους και ότι δεν της αρέσει καθόλου το πόσο πολύ χρόνο αφιερώνει στο ποδόσφαιρο και στις υπόλοιπες δραστηριότητες του ενώ αυτή μένει στο σπίτι και φροντίζει τα παιδιά. «Ένιωσε ότι δεν έκανα αυτό που έπρεπε για την οικογένειά μας», δήλωσε με αφοπιλιστική ειλικρίνεια.

Μάλιστα όταν η ένταση κορυφώθηκε, η Ζιζέλ του έγραψε ένα συγκινητικό γράμμα στο οποίο εξηγούσε όλα όσα εκείνη έβλεπε ως ελαττώματα στο γάμο τους. Ο Τομ εξομολογήθηκε ότι έχει πάντα μαζί του αυτό το γράμμα σαν υπενθύμιση ενώ προκειμένου να βρεθεί μία λύση, εγκατέλειψε την ομάδα του, τους New England Patriots και συμβουλεύτηκαν ειδικό.Πλέον το ζευγάρι έχει ξεπεράσει την κρίση και μάλιστα το Φεβρουάριο γιόρτασε και την 11η επέτειο γάμου του. Ο Τομ και η Ζιζέλ παντρεύτηκαν το 2009 στην Σάντα Μόνικα και έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, τον 10χρονο Μπέντζαμιν και την 7χρονη Βίβιαν Λέικ.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ