Φαίνεται ότι η δύσκολη περίοδος για τον αστέρα του αμερικανικού football, Tom Brady, έχει τελειώσει, αφού ο ίδιος απαθανατίστηκε να γιορτάζει έντονα για μία νίκη του!

Συγκεκριμένα, ο Tom Brady μετά από μερικούς δύσκολους αγώνες τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική του ζωή – μεταξύ του διαζυγίου του με τη Gisele Bündchen και μιας όχι τόσο πετυχημένης ποδοσφαιρικής σεζόν –έχει επιτέλους κάτι να γιορτάσει.

O Tom Brady είναι στα καλύτερά του μετά τον χωρισμό του με τη Gisele

Ο σταρ είχε μια πολυαναμενόμενη ποδοσφαιρική νίκη στις 13 Νοεμβρίου κατά τη διάρκεια ενός αγώνα εναντίον των Seattle Seahawks, κάτι που είχε θεωρήσει πολύ σημαντικό για την ομάδα του.

Το παιχνίδι, το οποίο οι Bucs κέρδισαν με 21-16, σηματοδότησε τη σημαντική στιγμή στην πολυετή ποδοσφαιρική του καριέρα, καθώς ήταν ο πρώτος αγώνας κανονικής σεζόν του NFL που παίχτηκε ποτέ στη Γερμανία, στο Allianz Arena του Μονάχου.

Tom Brady

Ο Tom είχε μιλήσει στο παρελθόν κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης Τύπου σχετικά με τη δύσκολη σεζόν που έχει η ομάδα του και γιατί η νίκη την Κυριακή 13 Νοεμβρίου ήταν τόσο σημαντική για τον ίδιο και την υπόλοιπη ομάδα. «Πιστεύω ότι το απογοητευτικό μέρος είναι ότι απλά δεν έχουμε παίξει με τον τρόπο που μπορούμε να παίξουμε, και αυτό συμβαίνει για διάφορους λόγους.» είχε πει ο ίδιος.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους την Παρασκευή, στην πρώτη του συνέντευξη Τύπου μετά τον χωρισμό του από τη Gisele, είπε: «Επέστρεψα γιατί ένιωθα ότι ήθελα να αγωνιστώ και μίλησα στην ομάδα γι’ αυτό και ενθουσιάστηκαν».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ