Μετά από πολλούς μήνες αμέτρητων εικασιών και σχολίων, ο Tom Brady μίλησε για πρώτη φορά για το διαζύγιο του με το μοντέλο Gisele.

Μετά από 13 χρόνια γάμου και την απόκτηση των δύο παιδιών τους, το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους. 

Όπως αναφέρουν ξένα δημοσιεύματα, το πρωί της 28ης Οκτωβρίου, το ζευγάρι έκανε αίτηση διαζυγίου στη Φλόριντα.

Πρίν λιγο καιρό, ο άσσος του αμερικανικού ποδοσφαίρου, μίλησε στην εκπομπή- podcast «Let’s Go!» και στον Τζιμ Γκρέι και αποδέχτηκε ότι αισθάνεται ότι έχει ανάγκη να κάνει ψυχοθεραπεία προκειμένου να αντιμετωπίσει το βάρος των προσωπικών του προβλημάτων. Με νέες δηλώσεις του στο ίδιο podcast ο Tom Brady, τόνισε ότι δεν υπήρξε «κακία» μεταξύ τους και αποκάλυψε ότι διατηρούν φιλικές σχέσεις.

Ο Brady δεν κατανόμασε τη Gisele, όμως με τα λεγόμενά του, αναφερόταν στην πρώην σύζυγό του. «Προφανώς, τα καλά νέα είναι ότι πρόκειται για μια πολύ φιλική κατάσταση» σχολίασε για το διαζύγιο τους, ενώ πρόσθεσε ότι είναι πλέον επικεντρωμένος στο να φροντίζει την οικογένειά του και να κερδίζει στους ποδοσφαιρικούς αγώνες. Και συνέχισε: «Αυτό κάνουν οι επαγγελματίες. Εστιάζουν στη δουλειά, όταν είναι ώρα για δουλειά και μετά όταν επιστρέφουν στο σπίτι, εστιάζουν στις προτεραιότητες που είναι στο σπίτι. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι το καλύτερο που μπορούμε ».

Η Gisele και ο Tom έγιναν ζευγάρι το 2006 και παντρεύτηκαν το 2009. Έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, τον Benjamin και τη Vivian.

Gisele


Σύμφωνα με δημοσίευμα της US Weekly, δεν υπάρχει καμία πιθανότητα επανασύνδεσης για το ζευγάρι, μετά τον πρόσφατο χωρισμό τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ