Πληθαίνουν τα δημοσιεύματα και οι φήμες που θέλουν τη Ζιζέλ και τον σύζυγό της Τομ Μπρέιντι να τραβούν χωριστούς δρόμους. Εν μέσω των δημοσιευμάτων περί διαζυγίου, ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής του αμερικάνικου football και επτά φορές νικητής του Super Bowl, Τομ Μπρείντι, προχώρησε σε μία ακόμα αποκάλυψη που αφορά την ψυχική του υγεία.

Ο Τομ Μπρέιντι παραδέχτηκε ότι χρειάζεται ψυχοθεραπεία

Συγκεκριμένα ο ίδιος, μίλησε στην εκπομπή- podcast «Let’s Go!» και στον Τζιμ Γκρέι και αποδέχτηκε ότι αισθάνεται ότι έχει ανάγκη να κάνει ψυχοθεραπεία προκειμένου να αντιμετωπίσει το βάρος των προσωπικών του προβλημάτων.

Τομ Μπρέιντι

«Είναι κάτι που πάντα συνέχισα να προσπαθώ να δουλέψω, και προφανώς είναι μια πρόκληση για μένα είτε πρόκειται για σωματική θεραπεία είτε για ψυχοθεραπεία, όλα αυτά τα πράγματα που σίγουρα έχω κάνει όλα αυτά τα χρόνια», δήλωσε.

Παρόλο που η φήμη του διαζυγίου τους απασχολεί ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό, οι δυο τους, δεν έχουν προχωρήσει ακόμα σε κάποια επίσημη δήλωση. Ακούγεται μάλιστα, ότι και οι δύο ήδη έχουν προσλάβει δικηγόρους.

Η Ζιζέλ Μπούντχεν και ο Τομ Μπρέιντι είναι παντρεμένοι εδώ και 13 χρόνια και έχουν αποκτήσει 2 παιδιά, την 9χρονη Βίβιαν και τον 12χρονο Μπέντζαμιν.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ