Καλεσμένος στο Στούντιο 4 βρέθηκε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και μίλησε για το καταφύγιό του στο Πήλιο αλλά και για τα «Εγκλήματα».

Ο ηθοποιός μίλησε για την επιλογή που έκανε με τη Λίνα Πρίντζου του να μείνει εκτός Αθήνας, καθώς όπως είπε εκεί που ένιωθαν “σπίτι τους” ήταν το Πήλιο.

«Είναι η διαφυγή μου από τα πάντα, όχι από την πρωτεύουσα γιατί μου αρέσει να βλέπω κόσμο να κινείται, αλλά πρέπει να έχεις και μια διαφυγή. Όταν ήμασταν μαζί με τη Λίνα (Πρίντζου) λίγο πριν παντρευτούμε είπαμε ότι θέλουμε να κάνουμε το σπίτι μας και να αποφασίσουμε αν θα είναι στην Αθήνα ή σε ένα μέρος που θα νιώθουμε φωλιά μας. Το νιώθουμε και οι δυο μας», ανέφερε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.

Ακόμα, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος αναφέρθηκε στη διάσημη σειρά του ANT1, «Εγκλήματα», αλλά και στο πρώτο διάστημα της αναγνωρισιμότητάς του.

«Συνειδητοποίησα ότι βγαίνοντας από το σπίτι μου θα συνέβαινε συνέχεια αυτό; Ένιωθα σα να μην έχω προσωπική ζωή. Μετά που πέρασε αυτό το στάδιο είναι το πιο ωραίο».

«Από τα “Εγκλήματα” και μετά ζω σε ένα άλλο σύμπαν. Περπατάω στα πεζοδρόμια και απέναντι πι άνθρωποι χαμογελάνε. Μου αρέσει και λατρεύω που μού λένε πως με παρακολουθούν και με ακολουθούν σε ό, τι κάνω. Το βραβείο του κόσμου είανι το πιο ουσιαστικό», ανέφερε ο ηθοποιός, ο οποίος πρωταγωνιστέί στη θεατρική παράσταση «Ο Κουρέας της Σεβίλλης».

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Η σύζυγός του χορεύει ηπειρώτικα στην πλατεία του χωριού και εντυπωσιάζει

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ