Μια ακόμη σημαντική διάκριση σημειώνεται για τους Έλληνες σχεδιαστές με την ταυτότητα του Netflix. Ο Βασίλης Ζούλιας αποκάλυψε με μια ανάρτησή του ότι επιλέχθηκε ως ένας από τους σχεδιαστές που ντύνει την πρωταγωνίστρια της πολυαγαπημένης σειράς του Netflix “Emily in Paris“.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ανάρτησε τη σχετική φωτογραφία της πρωταγωνίστριας “Emily” που εικονίζεται με το φόρεμά του. Η γαλλική φινέτσα αναδύεται από τα ενδύματα του σχεδιαστή και αυτό δεν έμεινε απαρατήρητο από τους συντελεστές της σειράς.

Ο ίδιος δήλωσε στην λεζάντα της δημοσίευσής του: “Άλλο ένα όμορφο πρωινό !!! Καθώς το παρακολουθώ δεν είμαι απλά χαρούμενος… Συγκινούμαι… Το να δουλεύεις στη μόδα στην Ελλάδα δεν ήταν εύκολο εδώ και τουλάχιστον 10 χρόνια… από μια βαθιά κρίση σε πανδημία, αλλά τίποτα δεν σταμάτησε τη δημιουργικότητά μας…και βλέποντας τη δημιουργία μας για μια από τις πιο επιτυχημένες σειρές του κόσμου εκείνη την εποχή, όπως το #emilyinparis φορεμένη από μια τόσο όμορφη, ταλαντούχα, ηθοποιός όπως η @lilyjcollins νιώθω τόση ικανοποίηση που οι λέξεις δεν μπορούν να εξηγήσουν… Κάτι πρέπει να κάνουμε σωστά…

Τέλος ευχαρίστησε τον Περικλή Κονδυλάτο για την εισαγωγή της δουλειάς του στην στυλίστρια Patricia Field λέγοντας: “Σας οφείλω την απόλυτη καλύτερη στιγμή μου στα 40 χρόνια καριέρας μου στον χώρο της μόδας από στυλίστρια έως σχεδιάστρια… Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτή τη χαρά!!”

Δείτε τη σχετική δημοσίευση ακολούθως:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΟΥΛΙΑΣ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ