Η Αθηνά Οικονομάκου βρέθηκε σήμερα στην εκπομπή Ελένη και απάντησε σε όλα, αλλά κυρίως στο θέμα της κριτικής που έχει δεχθεί για τις αναρτήσεις της στα social media.

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός που κάποιες αναρτήσεις της Αθηνάς Οικονομάκου από ένα ταξίδι της στο Ντουμπάι προκάλεσαν θύελλα σχολίων στο Instagram, πολλά από τα οποία ήταν αρνητικά. Κι αυτή φυσικά δεν ήταν η πρώτη φορά που η ηθοποιός έχει γίνει στόχος των γνωστών-αγνώστων που ασκούν κριτική σε όλους μέσα από το πληκτρολόγιό τους.

Με το πώς αντιμετωπίζει τα σχόλια αυτά ξεκίνησε η σημερινή της συνέντευξη στην εκπομπή Ελένη, με την Ελένη Μενεγάκη να της… απονέμει τον τίτλο μιας από τις πρώτες Influencer στην Ελλάδα. Αρχικά, η ηθοποιός αναφέρθηκε στην αναπόφευκτη έκθεση της προσωπικής της ζωής στα social media.

«Είναι θέμα ανθρώπου αυτό. Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που το κάνουν, εγώ δεν μπορώ. Δεν μου αρέσει και δεν μου ταιριάζει να εκθέτω τα προσωπικά μου. Φυσικά και κάποια πράγματα θα φανούν και προφανώς δεν μπορείς να τα κρύψεις όλα και να κρατάς εντελώς μακριά από τα φώτα την προσωπική σου ζωή, αλλά με ένα όριο, το οποίο το βάζει ο καθένας».

Στη συνέχεια, αναφορικά με τις δικές της δημοσιεύσεις και τα σχόλια που έχει δεχθεί κατά καιρούς, είπε: «Ο κόσμος όσο έχει ανάγκη να βλέπει ωραίες εικόνες, άλλο τόσο υπάρχουν και άνθρωποι που αυτό τους ξενίζει και τους ενοχλεί γιατί ζουν μια δυστυχισμένη ζωή που δεν παίρνουν ικανοποίηση από την καθημερινότητά τους… Οπότε ο καθρέφτης τους, ότι “κοίτα πόσο ευτυχισμένη είναι η Ελένη Μενεγάκη ενώ εγώ τι ζω στην καθημερινότητά μου, πόσο δυστυχής είμαι, χωρίς χρήματα, χωρίς δουλειά, χωρίς προσωπική ευχαρίστηση”».

Αθηνά Οικονομάκου
Οι φωτογραφίες που είχε ανεβάσει η Αθηνά Οικονομάκου από το ταξίδι της στο Ντουμπάι είχαν γίνει στόχος πολλών αρνητικών σχολίων. (Photo: Instagram/athinao1konomakou)

Ανέφερε δε ότι στις αρχές, εξαιτίας της προσωπικής της ανασφάλειας, μπορεί να έπαιρνε τέτοια σχόλια στα σοβαρά και έμπαινε στη διαδικασία να απαντά, κυρίως με ειρωνικό τρόπο. Πλέον, όμως, δήλωσε πως ξέρει πολύ καλά ποια είναι και δεν χρειάζεται να κάνει κάτι αντίστοιχο. Σημείωσε δε:

«Υπάρχουν κάποιοι που σου λένε πόσο ωραίο είναι που ανεβάζεις ωραίες εικόνες. Υπάρχουν και άνθρωποι που η προσωπική τους δυστυχία τους έχει κάνει να τα βλέπουν όλα με αυτή τη ματιά της αμφισβήτησης, της ζήλιας, της κακίας».

Δείτε το άνοιγμα της συνέντευξης της Αθηνάς Οικονομάκου στην Ελένη, με τις σχετικές αναφορές:

Στη συνέχεια, η συζήτηση στράφηκε στην τηλεοπτική σειρά στην οποία συμμετέχει φέτος, το Ο πρώτος από εμάς, στον ΑΝΤ1. «Φέτος δεν είχα πολλές προτάσεις για τηλεόραση, γιατί πιστεύω ότι όλοι θεωρούσαν ότι δεν έχω λόγο να δουλέψω, αφού έχω τις επιχειρήσεις μου. Η δουλειά μου δεν είναι το Instagram, δεν ζω από το Instagram.

Ο κόσμος πιστεύει ότι αφού βγάζω τα προς το ζην με αυτόν τον τρόπο, ότι για ποιο λόγο να κάνω 10 ώρες γύρισμα τη μέρα και να ταλαιπωρούμαι; Αυτό πιστεύουν. Εγώ δεν έχω δείξει ποτέ ότι θέλω να σταματήσω τη δουλειά μου, αυτό με ευχαριστεί, αυτή είναι η αληθινή μου δουλειά».

Στο βίντεο που ακολουθεί η Αθηνά Οικονομάκου μιλά για την απόφασή της να κάνει φέτος τηλεόραση:

Τόνισε, δε, ότι είχε τη χαρά να δέσει αμέσως με τους συμπρωταγωνιστές της στη σειρά, με τους οποίους υποδύονται μια παρέα φίλων που είναι 30 χρόνια μαζί. «Ήταν μαγικό αυτό που συνέβη. Αν δεν το είχαμε πετύχει, δεν θα πείθαμε ως φίλοι, αλλά εμείς το καταφέραμε».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΥ, , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ