Τέσσερα χρόνια γάμου συμπληρώνουν η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος που απολαμβάνουν την οικογενειακή ζωή τους και την καθημερινότητά τους με τα δύο παιδιά τους, τον Μάξιμο και τη Σιέννα. Η influencer, επιχειρηματίας και ηθοποιός με αφορμή την ξεχωριστή ημέρα ανάρτησε ένα στιγμιότυπο από το γάμο τους και μία ρομαντική φωτογραφία με τους δύο τους να αναταλλάσσουν ένα τρυφερό φιλί. «6/10/18, Είμαι δική σου. Χρόνια μας πολλά μωρό μου», έγραψε η Αθηνά Οικονομάκου στη λεζάντα της.

Αθηνά Οικονομάκου σε Φίλιππο Μιχόπουλο: «Είμαι δική σου»

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στην αγαπημένη τους Μύκονο. Η Αθηνά φόρεσε ένα εντυπωσιακό νυφικό που έφερε την υπογραφή της διεθνούς φήμης σχεδιάστριας Σίλιας Κριθαριώτη.

Ήταν το καλοκαίρι του 2013, όταν η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος γνωρίστηκαν. Η ηθοποιός είχε επισκεφτεί τη Μύκονο με μία παρέα φίλων και βρισκόταν στην παραλία κάνοντας ηλιοθεραπεία. «Όταν είδα πρώτη φορά το Φίλιππο νόμιζα ότι κοιτούσε την κολλητή μου και όχι εμένα», δήλωσε χαρακτηριστικά η ηθοποιός για την πρώτη γνωριμία τους. Προφανώς αυτό δεν ίσχυε και η πρώτη τους συνάντηση ήταν η αρχή ενός μεγάλου έρωτα που κατέληξε σε γάμο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ