Η Αθηνά Οικονομάκου, η οποία επιστρέφει στο θέατρο με την παράσταση η «Η Τρελή του Σαγιό», που θα ανέβει από τα μέσα Δεκέμβρη στο Θέατρο Παλλάς, και ο σύζυγός της Φίλιππος Μιχόπουλος μπήκαν σε κλίμα Χριστουγέννων.

Η ηθοποιός και ο επιχειρηματίας φρόντισαν να στολίσουν και να απολαύσουν από νωρίς την χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του σπιτιού τους με τα δύο παιδιά τους, Μάξιμο και Σιέννα, με την Αθηνά να μάς δίνει μια γεύση.

Η δημοφιλής ηθοποιός και ιδρύτρια του Project Soma μοιράστηκε μια ατμοσφαιρική φωτογραφία με μια μεγάλη γιρλάντα με φωτάκια και λευκά και κόκκινα στολίδια. «Πολύ κουρασμένη αλλά τελικά επέστρεψα στο σπίτι και σε αυτό», σημείωσε.

Η Αθηνά Οικονομάκου θα ενσαρκώσει την Ίρμα στο έργο «Η τρελή του Σαγιό», το οποίο απετέλεσε μία από τις μεγαλύτερες ερμηνευτικές επιτυχίες της Κατίνας Παξινού, με τον Αλέξη Μινωτή στο πλευρό της, στο Εθνικό Θέατρο, το 1966.

Δεκαπέντε χρόνια αργότερα (1981) ο Ανδρέας Βουτσινάς, για το Κ.Θ.Β.Ε., έδωσε νέα πνοή στο έργο, με την πρωταγωνίστρια την Δέσπω Διαμαντίδου, σε μια ιστορική ερμηνεία. Τον ομώνυμο ρόλο της «Τρελής του Σαγιό» έχουν ακόμα ερμηνεύσει για το Εθνικό Θέατρο, η Αντιγόνη Βαλάκου και η Άννα Παναγιωτοπούλου. Στον ρόλο της «Τρελής του Σαγιό», η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και στον ρόλο του ρακοσυλλέκτης ο Νίκος Μουτσινάς.

Η Αθηνά Οικονομάκου ανέβασε το πιο τρυφερό ποστ για τον σύζυγό της Φίλιππο Μιχόπουλο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΥ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ