Σε μια αλλαγή στην εμφάνισή του προχώρησε ο Νίκος Οικονομόπουλος, καθώς θέλησε να μακρύνει το μήκος των μαλλιών του, και θα λέγαμε ότι του ταιριάζει αρκετά.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής επέστρεψε στο πιο μακρύ μήκος των μαλλιών του, καθώς αν θυμάστε όταν μας πρωτοσυστήθηκε μέσα από το «Dream Show» είχε επίσης μακριά μαλλιά και σε ξανθό χρώμα.

Νίκος Οικονομόπουλος

Έπειτα τα κόντυνε και τα έκανε καστανά, χρώμα που διατηρεί μέχρι και σήμερα, όμως απ’ ότι φαίνεται θέλησε να τα μακρύνει. Μέσα από τον λογαριασμό του στο instagram κοινοποίησε μια εικόνα του, στην οποία μας γνωστοποιεί ότι ετοιμάζει την κυκλοφορία του καινούργιου του τραγουδιού, και ποζάρει στον φωτογραφικό φακό με χαμόγελο και ανανεωμένο hair look.

Μάλιστα, όπως έχουμε δει σε τελευταίες κοινοποιήσεις στα social media, βρίσκεται και σε τροχιά επιστροφής στην αθηναϊκή νύχτα και ετοιμάζει το καινούργιο πρόγραμμα που καλώς εχόντων θα παρουσιάσει στους θαυμαστές του μέσα στο καλοκαίρι. Να αναφέρουμε, επίσης, ότι το τελευταίο του single με τίτλο «Εμένα να ακούς» έχει αγκαλιαστεί ένθερμα από το κοινό και μέχρι στιγμής έχει περισσότερα από 6 εκ. προβολές!

Ο Νίκος Οικονομόπουλος με νέο hair look

Διαβάστε επίσης

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ