Μία αποκλειστική συνέντευξη στην Κατερίνα Καινούργιου και στο «Super Kατερίνα» παραχώρησε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Όλγα Κεφαλογιάννη. Η πολιτικός που τον περασμένο Σεπτέμβριο γεύτηκε τη χαρά της μητρότητας, καθώς έφερε στον κόσμο δίδυμα μωράκια, ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι, που ολοκλήρωσαν την οικογενειακή ευτυχία της με το σύζυγό της, Μίνωα Μάτσα, μίλησε για το δύσκολο ταξίδι προς την μητρότητα.

Όλγα Κεφαλογιάννη: «Έκανα εξωσωματική γονιμοποίηση. Η διαδικασία είναι ένας γολγοθάς. Έχει προσωπικό κόστος!»

«Έγινα μητέρα σε μία μεγάλη ηλικία σε μία φάση που το είχα ξεγράψει. Αισθάνθηκα ότι ο Θεός μου έδωσε μία δεύτερη μεγάλη ευκαιρία. Είναι αυτονόητο όταν προσπαθείς να κάνεις παιδί και δεν συμβαίνει αυτό που επιθυμείς τόσο πολύ, από ένα σημείο και μετά η απογοήτευση είναι τόσο μεγάλη που δεν θες να προσπαθήσεις άλλο! Έκανα εξωσωματική. Είναι κάτι που δεν είναι ταμπού για την κοινωνία μας και πρέπει να το λέμε!», δήλωσε η Όλγα Κεφαλογιάννη.

Πώς ήταν η εμπειρία της εξωσωματικής γονιμοποίησης; «Όποιος έχει μπει στη διαδικασία αυτή ξέρει ότι είναι ένας γολγοθάς. Έχει ένα προσωπικό κόστος. Είναι ψυχοφθόρο. Η απογοήτευση είναι μέσα στη διαδικασία. Υπάρχει μεγάλη αγωνία. Όταν παίρνεις τα πρώτα θετικά αποτελέσματα τα ξεχνάς όλα», απάντησε.

Πώς ανακοίνωσε στο σύζυγό της ότι ήταν έγκυος; «Ήμασταν μαζί. Τη διαδικασία αυτή την πήγαμε μέχρι τέλους μαζί. Και στην αίθουσα του τοκετού ήταν μέσα μαζί μου. Μία πολύ ιδιαίτερη στιγμή που τη μοιράστηκα με το σύντροφό μου και απογειώθηκε η χαρά και η ευλογία που ένιωσα», απάντησε.

Πώς είναι η καθημερινότητα της με τα μωράκια τους που σήμερα είναι 7 μηνών; Τη βοηθά ο σύζυγός της, Μίνως Μάτσας; «Αυτό είναι ένα ταξίδι που το κάνουμε μαζί. Ο Μίνως δουλεύει από το σπίτι για να είμαστε μαζί. Τα μωρά έχουν ένα επιπλέον όφελος γιατί ζουν μέσα στη μουσική. Εγώ εύχομαι πραγματικά τα παιδιά μου να θελήσουν όταν μεγαλώσουν να ασχοληθούν με την μουσική!», τόνισε η Όλγα Κεφαλογιάννη.

Όταν δέχτηκε ερώτηση για τα ονόματα που σκοπεύουν να δώσουν στα μωρά τους, η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας τόνισε ότι ο σύζυγός της δεν επιθυμεί να τα αποκαλύψουν ακόμα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ