Στον Νίκο Χατζηνικολάου και την εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» βρέθηκαν καλεσμένοι η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνως Μάτσας. Το ζευγάρι αναφέρθηκε στη δυσκολία της δημιουργίας οικογένειας και την εξωσωματική διαδικασία.

«Έχω ασχοληθεί πάρα πολύ με το δημογραφικό ως πολιτικός, που αναμφισβήτητα είναι το μείζον πρόβλημα στη χώρα μας. Αυτό σίγουρα έχει να κάνει και με το ότι οι γυναίκες πλέον έχουμε πολλαπλούς ρόλους στους οποίους πρέπει να ανταποκριθούμε. Γι’ αυτό αφενός αφήνουμε για πιο μετά την μητρότητα, άρα πολλές φορές δεν είναι τόσο εύκολο, αφετέρου το να τα συνδυάσεις όλα δεν είναι πολύ απλό εάν δεν έχεις την υποστήριξη», ανέφερε αρχικά η υπουργός Τουρισμού.

Όλγα Κεφαλογιάννη - Μάτσας
Όλγα Κεφαλογιάννη – Μίνως Μάτσας σε παλαιότερη ανάρτηση στο Instagram

Στη συνέχεια η Όλγα Κεφαλογιάννη κατέθεσε την προσωπική της εμπειρία. «Όταν βρέθηκα και εγώ πλέον στην θέση αυτή, μιας γυναίκας που πλέον σε προχωρημένη ηλικία αποφασίζει ότι θέλει να κάνει οικογένεια. Εγώ το είχα ξεγράψει και προφανώς αυτό ξύπνησε όταν γνώρισα τον Μίνω γιατί, για μένα τουλάχιστον, αυτό ήταν μια συνθήκη που έπρεπε να υπάρχει για να δημιουργήσω οικογένεια», πρόσθεσε.

Όταν ο Μίνως Μάτσας ανέφερε ότι σε όλη τη διαδικασία υπάρχει και ένα ψυχικό κομμάτι που θέλει δύναμη και πίστη με τον Νίκο Χατζηνικολάου να επισημαίνει πως μπορεί να μην υπάρχει επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια και να υπάρχει απογοήτευση.

«Το έχω νιώσει ακριβώς έτσι. Έχω απογοητευτεί πάρα πολύ σε βαθμό που νομίζω πως ήταν από τις φορές που κατέρρευσα. Το λέω τώρα πολύ ανοιχτά, παρά το ότι έχω περάσει πολλά και θεωρούσα ότι μπορώ πάντα σε όλα να μην χάνω τον έλεγχο. Μπορώ να πω ότι εκεί ήταν από τις πολύ μεγάλες απογοητεύσεις που έχω νιώσει. Αισθάνθηκα, όταν πλέον ήρθε, ότι ήθελα να μιλήσω γι’ αυτό για να δώσω αυτό το μήνυμα και την ενθάρρυνση σε όποιες γυναίκες έχουν βάλει αυτό το θέμα πίσω θεωρώντας πως δεν μπορούν πλέον λόγω ηλικίας. Πραγματικά αξίζει όλη αυτή η προσπάθεια, όλη αυτή η δύσκολη διαδικασία, όταν θα έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα», εξομολογήθηκε η Όλγα Κεφαλογιάννη.

Όλγα Κεφαλογιάννη - Μάτσας
Το ευτυχισμένο ζευγάρι σε ανάρτηση στο Instagram

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΓΑ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ