Η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνως Μάτσας παραχώρησαν μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» στο σπίτι τους και μίλησαν για τη γνωριμία, τη σχέση και την οικογένειά τους.

«Έρχονται και μου λένε άνθρωποι “συγχαρητήρια που την κάνατε ευτυχισμένη, που τη βλέπουμε χαρούμενη”. Μία σχέση για να δοκιμαστεί αν μπορεί να αντέξει στον χρόνο, περνάει σαφώς και μέσα από συγκρούσεις. Πολλές φορές ξεχνάω τα ραντεβού και τις υποχρεώσεις μας και η Όλγα εκνευρίζεται με αυτό, μου λέει “πάλι το ξέχασες;“», ανέφερε αρχικά ο Μίνως Μάτσας.

Ο μουσικοσυνθέτης συμπλήρωσε: «Με μία μουσικό δεν θα μπορούσα να είμαι, άλλα ούτε με πολιτικό με φανταζόμουν σε οικογένεια, η πολιτική για μένα ήταν ένα άγνωστο πεδίο. Η αλήθεια είναι ότι όταν συναντηθήκαμε πρώτη φορά με την Όλγα, της είπα την παροιμιώδη ατάκα, “εσύ με τι ασχολείσαι;”».

Όλγα Κεφαλογιάννη

Ο Μίνως Μάτσας μίλησε επίσης για την πρόταση γάμου, λέγοντας: «Έκανα πρόταση γάμου στην Όλγα στη ρωμαϊκή αγορά στη συναυλία μου με το τραγούδι του πάππου μου, “είσαι εσύ ο άνθρωπος μου. Είπα στο κοινό “αν βρείτε τον άνθρωπο σας να τον κρατήσετε για πάντα”, την κοίταξα και της είπα “Ολγάκι, εσύ τι λες;“».

«Ακολούθησε και δεύτερη επεισοδιακή πρόταση γάμου! Είχε το χιούμορ του Μίνου που εκείνη την ώρα, εγώ δεν το ήθελα. Επιδίωξα και φρόντισα να κρατήσω τα παιδιά και να γεννήσω στις 6 Σεπτεμβρίου που είναι και τα γενέθλια του Μίνου. Οι γιατροί ήταν επιφυλακτικοί για το αν θα μπορέσω να φτάσω στις 37 εβδομάδες, καθώς ήταν δίδυμη κύηση και εγώ σε μία μεγαλύτερη ηλικία», είπε η Όλγα Κεφαλογιάννη.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη αναφέρθηκε και στη μητρότητα. «Θεωρούσα ότι το κεφάλαιο της μητρότητας για μένα είχε κλείσει και ακόμη και τώρα δεν μπορώ να το πιστέψω ότι υπάρχουν δυο παιδιά. Η μητρότητα ήταν όνειρο που δεν φανταζόμουν ότι θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί, γι΄ αυτό αξίζει να κυνηγήσεις το όνειρό σου. Ακόμη κρατάω το πρωτοσέλιδο που έγραφε ότι το κεφάλαιο της μητρότητας δυστυχώς για μένα έχει κλείσει».

Ακόμα, η πολιτικός τόνισε στον Άρη Καβατζίκη: «Η γυναίκα που αντιμετωπίζει δυσκολίες για να μείνει έγκυος θέλει διαφορετική αντιμετώπιση και κάλο είναι οι γιατροί να μην απογοητεύουν τις γυναίκες... Θα ήθελα η κόρη μας να μεγαλώσει σε έναν κόσμο χωρίς στερεότυπα και παρωχημένες αντιλήψεις που ακόμη καλά κρατούν στην κοινωνία μας», σημείωσε η Όλγα Κεφαλογιάννη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΓΑ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ