Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον Μίνω Μάτσα και την Όλγα Κεφαλογιάννη σε βόλτα στο Ζάππειο με τα παιδιά τους, τα οποία ήρθαν στον κόσμο τον Σεπτέμβριο του 2021.

Ο δημοφιλής μουσικοσυνθέτης και η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας συνηθίζουν να πραγματοποιούν εξόδους οικογενειακής φύσεως, και να περνούν χρόνο εκτός σπιτιού με την κόρη τους και τον γιο τους.

Όλγα Κεφαλογιάννη

«Χαρήκαμε πολύ που μάθαμε ότι αν όλα εξελίσσονταν καλά, θα αποκτούσαμε δύο μωράκια, καθώς κι εγώ έχω μεγαλώσει σε οικογένεια με αδέρφια, κι αυτό ήταν και είναι κάτι πολύ σημαντικό και όμορφο. Βέβαια, για να μην κρυβόμαστε, λόγω της ηλικίας μου, αισθάνθηκα μεγαλύτερο φόβο για την πορεία της εγκυμοσύνης. Είναι πολύ δυσκολότερη η δίδυμη κύηση. Πλέον, όμως, ζούμε μέσα στην ευτυχία έχοντας δύο μωράκια, τα οποία μάλιστα δείχνουν από τώρα ότι έχουν τελείως διαφορετικούς χαρακτήρες», είχε αναφέρει η Όλγα Κεφαλογιάννη στη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο περιοδικό HELLO!

Μάλιστα είχε επισημάνει ότι οι δυο τους φροντίζουν για τη σχέση τους, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Εμάς μας ο ερχομός των παιδιών μας μάς έχει φέρει ακόμα πιο κοντά. Έχουμε συμφωνήσει ότι όσο προσπαθούμε για τα παιδιά μας τόσο θα προσπαθούμε και για τη σχέση μας, η οποία είναι εξίσου σημαντική».

photos: Ndp

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΓΑ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ